Mano teta juos gali valgyti kasdien visą vasarą.
O kaip jūs? Ar turite savo mėgstamą variantą? Jei ne, viliuosi šis jums patiks.
Vienas neįprastas produktas ir skonis visai kitoks.
Šaltibarščiai
Reikės:
- 2 l riebaus kefyro;
- 1 stiklainis marinuotų burokėlių;
- 300 g agurkų;
- saujelė krapų;
- saujelė svogūno laiškų;
- 3–4 rauginti agurkai (vidutinio dydžio);
- 4 kiaušiniai;
- pagal skonį citrinos sulčių;
- druskos ir pipirų.
Gaminimas:
Krapus ir svogūnus susmulkinkite, pabarstykite druska ir gerai rankomis išmaišykite.
Į dubenį dėkite tarkuotus agurkus, tarkuotus raugintus agurkus, burokėlius su visu skysčiu, kefyrą, druską, pipirus, sudėkite krapų ir svogūnų mišinį.
Į lėkštes pilkite šaltibarščių ir įdėkite po pusę virto kiaušinio.
P.S. kiaušinius galite susmulkinti ir sudėti į pačius šaltibarščius.
Valgome su virtomis arba keptomis bulvėmis.