Gardūs šaltibarščiai: vienas neįprastas produktas pakeis skonį

2024 m. gegužės 6 d. 09:01
„Samčio užrašai“
Receptas
Kai vasara ant nosies, mes puolame gaminti savo taip mėgstamų šaltibarščių.
Daugiau nuotraukų (1)
Mano teta juos gali valgyti kasdien visą vasarą.
O kaip jūs? Ar turite savo mėgstamą variantą? Jei ne, viliuosi šis jums patiks.
Vienas neįprastas produktas ir skonis visai kitoks.
Šaltibarščiai
Reikės:
  • 2 l riebaus kefyro;
  • 1 stiklainis marinuotų burokėlių;
  • 300 g agurkų;
  • saujelė krapų;
  • saujelė svogūno laiškų;
  • 3–4 rauginti agurkai (vidutinio dydžio);
  • 4 kiaušiniai;
  • pagal skonį citrinos sulčių;
  • druskos ir pipirų.
Gaminimas:
Krapus ir svogūnus susmulkinkite, pabarstykite druska ir gerai rankomis išmaišykite.
Į dubenį dėkite tarkuotus agurkus, tarkuotus raugintus agurkus, burokėlius su visu skysčiu, kefyrą, druską, pipirus, sudėkite krapų ir svogūnų mišinį.
Į lėkštes pilkite šaltibarščių ir įdėkite po pusę virto kiaušinio.
P.S. kiaušinius galite susmulkinti ir sudėti į pačius šaltibarščius.
Valgome su virtomis arba keptomis bulvėmis.
šaltibarščiaisriubaproduktai
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.