Vaisinė arbata su apelsinais ir obuoliais: aromatinga, skani ir sušildanti

2024 m. vasario 3 d. 17:14
„Kviečiu į virtuvę“
Receptas
Aromatinga vaisinė arbata paskaninta cinamonu, apelsinu, obuoliais, serbentais ir medumi.
Daugiau nuotraukų (1)
Skani ir sušildanti.
Aš pastebėjau, kad išvis labai mažai dalinuosi gėrimų receptais. Tad šiais metais pažadu, kad jų bus šiek tiek daugiau.
Porcijos 2, užtruksite apie 15–20 minučių.
Vaisinė arbata su apelsinais ir obuoliais
Reikės:
  • 0,5 l vandens;
  • 3 pak. vaisinės arbatos;
  • 1 sauja raudonųjų serbentų;
  • 2 obuoliai;
  • 1 cinamono lazdelė;
  • 0,5 apelsino;
  • 1 a. š. medaus.
Kaip paruošti:
Į prikaistuvį pilame vandenį, dedame arbatos pakelius, cinamono lazdelė, serbentus, griežinėliais pjaustytą apelsiną, skiltelėmis obuolius. Verdame apie 5–7 min, kol arbata prisigers skonių.
Šiek tiek atvėsiname. Perkošiame, pagardiname medumi.
Pilstome į puodelius ir mėgaujamės. Arbata skani tiek šilta, tiek jau atvėsusi.
ArbataApelsinaiobuoliai
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.