Įpjauta tortilija: gaminimo būdas, dėl kurio alpsta socialiniai tinklai

2021 m. sausio 18 d. 16:09
„Skanauk su Aušra“
Receptas
Pastaruoju metu socialiniai tinklai užversti šios įpjautos tortilijos video ir nuotraukomis.
Daugiau nuotraukų (9)
Idėja tokia, kad tortilija įpjaunama iki pusės. Tada mintyse padaliname ją į 4 dalis ir kiekvieną (ar į 3) pridedame skirtingų ingredientų. Tada užlenkiame pagal laikrodžio rodyklę. Trumpai pakepame iš abiejų pusių. Skonis tikrai tobulas!
Aš gaminau su kalakutienos kumpiu bei tunu. Patiko abu variantai.
Paruošimo laikas: 5 min.
Ingredientai
  • vid. dydžio tortilijų
  • 1 dalis – kažko tepamo (majonezo, pomidorų padažo, kreminio sūrio ir pan.)
  • 2 dalis – tarkuoto sūrio
  • 3 dalis – daržovių (salotų lapų, pomidorų, avokadų)
  • 4 dalis – vištienos gabaliukų, kalakutienos, tuno, tofu ar pan.
Gaminimas
Perpjauti tortiliją per pusę. Pusę tortilijos aptepti norimu padažu.
Į kievieną dalį pridėti norimų ingredientų. Tortiliją sulankstyti. Keptuvėje ar elektriniame griliuje apkepinti iš abiejų pusių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.