Sveikuoliški bananiniai sausainiai su džiovintomis spanguolėmis ir riešutais

2018 m. gegužės 3 d. 09:30
Emilija Miliauskė, „Kuras kūnui“
Sausainiai su spanguolėmis ir riešutais
Daugiau nuotraukų (1)
Reikalingi produktai (iš nurodyto kiekio išeis 15-20 sausainių):
  • 150 g avižų dribsnių (kavamale sumaltų į miltus) arba avižų miltų,
  • 50 g migdolų riešutų (kavamale sumaltų į miltus) arba migdolų miltų,
  • 50 g džiovintų spanguolių,
  • 15 g kokosų drožlių,
  • 1 arb. š. agavų sirupo,
  • 2 bananų, sutrintų iki vientisos tyrelės,
  • šlakelio migdolų pieno.
Kaip gaminti  
Visus ingredientus sumaišyti ir suformuoti sausainius ant kepimo skardos, padengtos kepimo popieriumi. 
Kepti 180 laipsnių temperatūroje maždaug 20-25 minutes.
Receptu pasidalino „Kuras kūnui“
sausainiaiBananaiSpanguolės
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.