Šie skanūs sveikuoliški pusryčių blyneliai suteiks energijos visai dienai.
O pagardinti šokoladu ir šilauogėmis privers iš lovos šokti visus miegalius.
Blyneliai iš trijų ingredientų
Reikės:
- 70 g avižų dribsnių,
- 20 ml vandens,
- 2 didelių kiaušinių,
- alyvų aliejaus blyneliams kepti.
Šokoladui reikės:
- 1 1/2 arb. š. kakavos,
- 1 arb. š. agavų sirupo,
- 2 arb. š. alyvų aliejaus
Gaminimo eiga
1. Avižų dribsnius sumalti kavamale iki miltų.
2. Atskirti kiaušinių trynius nuo baltymų.
3. Sumaišyti avižų miltus su kiaušinių tryniais ir vandeniu.
4. Kiaušinių baltymus plaktuvu suplakti iki standžių putų ir lėtai įmaišyti į tešlą.
Šokolado ingredientus sumaišyti iki vientisos masės.
Blynelius kepti alyvuogių aliejuje iš abiejų pusių. Patiekti su šokoladu ir mėgstamomis uogomis.