Žinau, kad jis nemėgsta burokėlių, todėl pagaminau kiek kitokią šaltą sriubą.
Ir ką jus manote?
Paragavęs šių šaltibarščių, į kuriuos įdėjau kelis neįprastus ingredientus, jis pasakė: „Va čia tai topiniai šaltibarščiai!“
Smagu, kai pagamini, ir tavo patiekalas būna įvertintas.
O kokie tie slapti ingredientai, kuris šaltibarščius pavertė topiniais? Skaitykite receptą.
O kokie tie slapti ingredientai, kuris šaltibarščius pavertė topiniais? Skaitykite receptą.
Topiniai šaltibarščiai
Reikės:
- 1 l kefyro,
- 2 v. š. majonezo,
- 1 v. š. garstyčių,
- 3 virtų bulvių,
- 1-2 agurkų,
- 2-3 ridikėlių,
- 2 kietai virtų kiaušinių,
- kelių griežinėlių virtos dešros,
- kelių svogūnų laiškų,
- žiupsnelio druskos,
- krapų ir petražolių.
Visus produktus supjausčiau mažais gabaliukais.
Į kefyrą sudėjau majonezą ir garstyčias, gerai išmaišiau.
Kefyrą supyliau ant smulkiai pjaustytų produktų, pagardinau druska.
Topiniai šaltibarščiai paruošti.
Gardiname krapais ir petražolėmis.