Eugenijus
2025-01-18T11:06:43.438ZIš ko pažinsi idiotą? Iš to, kad cepelinus valgo su grietine. Ir dar xxl smarvę. Tuo ypač pasižymi Kauno treninguoti bukagalviai.
Batenka
2025-01-18T10:28:21.432ZVisi cepelinai kavinese skirstomi i paciu gamintus ir saldytus. Paciu gaminti yra tokie is kokiu produktu padarytu, o saldyti- kaip tiekejas duos.
Dalia
2025-01-18T10:19:09.002ZBeje, irgi pritarsiu, jog tie "balsavimai" yra nieko verti, nors tikrai neneigsiu, kad šilutiškių cepelinai yra neskanūs. Pirmiausiai, tai provincija, į kurią užklysta tik artimieji jų kaimynai iš Vakarų Lietuvos, o antra, tai kiekvienam sava vieta yra pati mėgstamiausia: šilutiškis, nevalgęs cepelinų "Stikliuose", pasakys, jog skaniausi - Šilutėje, ir atvirkščiai, todėl tokie balsavimai yra itin subjektyvūs. Tačiau, būdama vakarinėj Lietuvos daly, būtinai užsuksiu į Šilutės išgirtąją kavinę paragauti cepelinų! :-)
Dalia
2025-01-18T10:08:13.884ZŠaunuoliai komentatoriai-vyrai, nes žino, kaip virti cepelinus! :-)
tpjkss
2025-01-18T08:15:07.368ZTadui. Pritariu. Iš dalies. Reikia, visų pirma, parinkti krakmolingas bulves ir tuomet, kai nukoši tarkius, bus ir krakmolo. Gal ne pakankamai, bet tikrai bus ir nemažai. Dar trečdalį masės turi sudaryti virtos bulvės. Tuomet krakmolo jei ir reikės, tai tik minimaliai, kad kiek tai pabarsčius cepelinus iš viršaus - kad labiau suliptų. Visiškai pritariu, kad dideli cepelinai nesąmonė ir neskanu - skaniausi jie tokie, kur gali suvalgyti per du kąsnius, didesni gali ir neišvirti, ir suskysti beverdant. Taip, kad straipsnelio autoriai rašo apie tai, apie ką neturi nė mažiausio supratimo. Jiems reiškiu griežtą įspėjimą su įrašymu į darbo knygutę.
Vidma Lietuvis
2025-01-18T07:42:34.529ZKlausiau uzsienyje vietinius apie sia kavine tai visi sake nieko apie ja negirdejo.O jei buduliu tarpe ji zinoma tai cia visai kitas reikaliukas.
rasa
2025-01-18T07:01:04.701ZTai šilutiškiai ir balsavo. Neraqavau ir neparagausiu. Skaniausius- net už gerus naminius skanesnius- už 12 eurų esu valgiusi Stikliuose. Verti kiekvieno euro! Šilkiniai. O tokie nominantai labai jau subjektyvūs. Nieko verti.
Tadas
2025-01-18T06:47:26.991ZVisi žinom, kad cepelinas iš NATŪRALIŲ bulvių, be jokių miltelinių priedų formos NELAIKO! Formą jis laiko tik tads, kai pridedi belenkiek krakmolo arba miltelių. O jau apie XXL išvis tyliu. Kaip jie aplamai praverda? Ogi niekaip! Mėsa būna pusžalė! Užmaskuoja visą tą jovalą spirgais ir grietine. Ai ai kaip skanu!