Nesaldūs tortai – gurmaniška naujovė, kuri pavergia Lietuvą
„Bella Toscana“ žengė drąsų žingsnį ir pristatė nesaldžius silkės bei tuno tortus, kurie ne tik sukelia smalsumą, bet ir tampa modernia alternatyva tradicinei „silkei pataluose“.
„Nesaldžių tortų iki šiol niekas negamino. Tai Lietuvoje yra naujovė, kuri labai pasiteisino. Per Kalėdas mūsų klientai masiškai renkasi šiuos tortus. Jie ypač tinka tiems, kurie nemėgsta saldumynų arba ieško kažko unikalaus savo šventiniam stalui,“ – pasakoja „Bella Toscana“ maisto technologė.
Mintis pasiūlyti nesaldžius tortus kilo po to, kai klientai pamėgo užkandžių padėklus. Kadangi pagrindinis „Bella Toscana“ „arkliukas“ yra tortai, technologai nusprendė sukurti kažką visiškai naujo, bet tuo pačiu ir artimo įmonei – tortą, kuris būtų nesaldus ir taptų pagrindiniu šventės akcentu.
Silkės tortai gaminami pagal seną šeimos receptą ir pasižymi ne tik išskirtiniu skoniu, bet ir nepriekaištinga kokybe.
Dubajaus šokolado tortas: prabanga, kuri užburia
Įpusėjus pasaulinei Dubajaus šokolado tendencijai, „Bella Toscana“ žinojo – jų stiprybė yra tortai, todėl prabangaus šokolado torto sukūrimas tapo logišku žingsniu.
„Dubajaus šokolado tortas – tai ne tik desertas. Tai kelionė į Artimųjų Rytų prabangos pasaulį, kurią galite patirti savo namuose,“ – dalinasi kūrybinė „Bella Toscana“ komanda.
Tortas gaminamas iš aukščiausios kokybės sodraus belgiško šokolado. Jį papildo egzotiški ingredientai: traškios pistacijos ir subtiliai karamelizuota kadaif tešla, kuri suteikia tortui ypatingą tekstūrą. Kiekvienas kąsnis – prabangos ir skonio harmonija.
Dubajaus šokolado tortas tapo vienu perkamiausių „Bella Toscana“ gaminių. Šis tortas pasirenkamas tiek dovanoms, tiek ypatingoms progoms, o klientai dažnai sugrįžta jo įsigyti dar kartą.
„Mūsų tikslas buvo sukurti ne tik gardų, bet ir įsimintiną desertą, kuris spinduliuotų kokybe ir estetiškumu. Dubajaus šokolado tortas tapo mūsų atsakymu į tai, ko šventėms reikia šiandien“, – priduria komanda.
„Bella Toscana“: kokybė ir unikalumas – kiekviename gaminyje
Jau daugiau nei 15 metų „Bella Toscana“ kuria tortus, kurie žavi savo išskirtiniais receptais ir nepriekaištingu skoniu. Visi gaminiai – nuo sausainių trupinių iki dekoracijų – ruošiami rankomis, naudojant tik aukščiausios kokybės ingredientus.
„Tik rankų darbas ir natūralūs produktai leidžia mums pasiūlyti kepinius, kurie verti jūsų šventinio stalo,“ – pasakoja maisto technologė.
Pasirinkite „Bella Toscana“ tortus šiam šventiniam sezonui ir leiskite skoniui kurti nepamirštamus prisiminimus. Nesvarbu, ar tai būtų gurmaniškas silkės tortas, ar prabangus Dubajaus šokolado tortas – kiekvienas kąsnis taps tikru šventiniu malonumu.