Sostinės mikrorajone barbekiu restoraną atidaręs Ramūnas verslą pradėjo nuo vagonėlio

2024 m. birželio 16 d. 21:16
Lrytas Premium nariams
Trumpiausias kelias į palaimą yra per skrandį. Taip nusprendęs Ramūnas Golcas (35 m.) lauko kepsnių ruošimo patirties sėmėsi ne tik Kanadoje, bet ir keliaudamas po Meksiką, kur valgoma daug mėsos kepsnių. O viešėdamas JAV, Teksaso valstijoje, vilnietis susižavėjo barbekiu – mėsos apdorojimo karštu oru ir dūmais maisto kultūra, tad grįžęs į Lietuvą stengiasi įpūsti šiek tiek amerikietiškos dvasios ir į savo įkurtą restoraną.
Daugiau nuotraukų (5)
restoranasLazdynairūkyta mėsa
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.