Dalyviams reikėjo išvirti sriubą, iškepti šašlyką ir kuo įmantriau pagaminti bet kokį pasirinktą patiekalą bei nustebinti teisėjus išradingumu.
Visi patiekalai privalėjo būti gaminami virš gyvos ugnies.
Kova buvo tikrai nuožmi, o teisėjams teko sunkus, bet labai skanus darbas vertinti vieną už kitą gardesnius valgius.
Tik vieno taško persvara Gedimino Jacunsko vedama komanda „Fire Demons“ išplėšė pergalę ir susirinko gausius rėmėjų apdovanojimus.
Kol komandos varžėsi, renginio svečiai galėjo mėgautis vaišėmis. Šefas Pavel Kolesnik 250 litrų kazane virė plovą, svečiai kirto „Mėsos Brolių“ šašlyką, vyko „Skanovės“ užtepėlių degustacija, „Dum Dūmas“ dalijo dešreles ant pagaliukų, o desertui grilio šefas Kristupas Krivickas KK iškepė argentinietišką ėriuką ant kryžiaus su čimičiurio padažu ir gruziniška duona.
Jaukus, skanus renginys su daug muzikos, geros nuotaikos ir šypsenų.