Programėlė „KK BBQ užrašai“ neturi analogų Lietuvoje ir yra visiškai nemokama. Parsisiuntę ją į savo mobilųjį telefoną, vienoje vietoje turėsite koncentruotą informaciją beveik apie viską, kas susiję su maisto gamyba.
Kaip visada paprastai ir suprantamai pateikti receptai papildyti spalvingomis fotografijomis ar video, programėlėje yra daug patarimų, pranešimų apie renginius, naudingų nuorodų į kulinarines laidas, maisto gaminimo grupes, internetines svetaines.
Pristatomos ir mėsos, žuvies ir jūros gėrybių, gurmaniškos maisto parduotuvės. Akcijos, nuolaidos, geriausi pasiūlymai. Prieskoniai, padažai, virtuvės reikmenys, griliai, rūkyklos ir t.t.
Programėlė gyva – nuolat papildomi receptai, kita informacija, dažnai vykstantys žaidimai ir vertingi partnerių prizai suteikia galimybę nemokamai išbandyti įvairius produktus.
Kaip sako Kristupas, „kurdamas kažką naujo, iš svetimų klaidų nepasimokysi, todėl tenka improvizuoti, klysti ir tobulinti čia ir dabar.“ Puiku, kad yra tokių žmonių kurie drąsiai eksperimentuoja, kuria ir dalijasi.
Programėlę nemokamai galima įsirašyti „Apple Store“ ar „Google Play“ įvedus „KK BBQ užrašai“ arba KKBBQuzrasai.lt
Kristupas pasidalijo receptu, o programėlėje jų rasite jau apie šimtą – ir jų vis daugės.
Viščiukų šlaunelių kepsneliai virš žarijų su Alabamos padažu
Reikės:
- 1 kg viščiukų šlaunelių be kaulų ir odos
- smulkintų petražolių
- bandelių
Marinatui:
- 6–8 skiltelių trinto česnako
- 3 valgomųjų šaukštų aliejaus
- 2 šaukštelių paprikos
- 2 šaukštelių druskos
- 1 šaukštelio juodųjų pipirų
Alabamos padažui:
- 125 ml majonezo
- 2 valgomųjų šaukštų krienų
- 2 valgomųjų šaukštų citrinos sulčių
- 2 valgomųjų šaukštų cukraus
- 1 valgomojo šaukšto sidro acto
- 1 šaukštelio geltonų garstyčių
- ½ šaukštelio druskos
- ½ šaukštelio juodųjų pipirų
- ¼ šaukštelio Kajeno paprikos
Inde sumaišome visus Alabamos padažo ingredientus. Atidedame. Vištienos šlauneles marinuojame porą valandų. Vartydami kepame virš karštų žarijų 8-10 minučių. Pašildome bandeles, dedame į jas po 1–2 vištienos kepsnelius, pabarstome petražolėmis, apliejame Alabamos padažu.
Skanaus!