Prie kepyklėlės durų vaikus ir jų tėvus pasitiks ne tik saldumynų aromatas, bet ir įspūdingos garsiausio šalies floristo Manto Petruškevičiaus kurtos dekoracijos: tarsi iš dangaus krintantys geltoni žiedai ir milžiniški prancūziški pyragaičiai makarunai.
Kaip visuomet, nusivilti neleis didžiausių gurmanų pamėgti, iš Dubingių laukuose augančių produktų pagaminti burnoje tirpstantys desertai: žymusis tortas „Madam Pompadour“, prancūziški rageliai su migdoliniu kremu, apelsininiai sausainiai ir daugelis kitų.
Rugsėjo 1-osios proga „Ponių laimės“ meistrai paruošė ir specialių skanėstų, kuriuos vaikai galės išbandyti gryname ore. Mat pačioje sostinės širdyje esančios kepyklos terasa – viena jaukiausių mieste.
Dėl išskirtinės Vilniaus senamiesčio architektūros ir kepyklėlėje ruošiamų gardėsių tiek mažieji, tiek suaugusieji pasitikdami rudenį galės mintimis nusikelti į kepyklų ir desertų sostinę Paryžių!