Istorinėse patalpose įsikūręs „Gastronomas Food Hall“ oficialiai prisistatys lapkričio antroje pusėje ir ilgainiui sieks tapti viena didžiausių gastronominių erdvių sostinėje ne tik plotu, bet ir siūloma maisto įvairove.
Daugiau nei 1000 kv. metrų ploto erdvėse įsikūrusio „Gastronomas Food Hall“ įkūrėja Evelina Labanauskienė siekia, jog ši gastronominė erdvė prisidėtų prie naujos kartos maitinimo kultūros skleidimo ir įtvirtintų tarptautines tendencijas, kurios šio metu kaip niekad populiarios.
„Po vienu stogu sujungsime unikalius gastronominius sprendimus siūlančias pasaulio virtuves bei istorija alsuojančias erdves, kurias prikelsime naujam gyvenimui. Norime sukurti vietą, kviečiančią maisto mylėtojus ne tik užsukti greitų verslo pietų, bet ir smagiai leisti vakarus draugų bei šeimos kompanijoje“, – pasakoja E.Labanauskienė.
„Gastronomas Food Hall“ – E.Labanauskienės ir jos šeimos, aistringų maisto mylėtojų, kūrinys.
Prie komandos, jau įsibėgėjus procesui, prisijungė ir Arnika Rimšaitė, kurios patirčių bagaže – ilgi metai užsienyje, susipažįstant su įvairiomis virtuvėmis, kultūromis bei naujovėmis iš viso pasaulio.
Moterys kartu siekia sujungti skirtingas gyvenimiškas patirtis ir sukurti ne tik platų gastronominį žemėlapį, bet ir erdvę, kurioje būtų gera leisti laiką sostinės gyventojams bei miesto svečiams.
Šiuo metu „Gastronomas Food Hall“ jau veikia skirtingas pasaulio virtuves jungiantis „2buo“, meksikiečiai „Maracas Mexican cocina“, kiniško maisto restoranas „Mian“, picerija „Pipirini Pizza“, Vietnamo virtuvė „Ha Noi“, indiško maisto atstovai „Spice King“, moderniosios europietiškos virtuvės atstovai „arLei“, užkandinė „Papa frita Poutinerie – Loaded Fries“, kavos baristos „EXpresso kava“, spurginė „Sweet Roll“, konditerijos gaminiai „Mažoji Ragainė“, vaisinė „Tropikai“ ir baras „Gastronomas“.
„Gastronomas Food Hall“ įkūrėja E.Labanauskienė bei vadovė A.Rimšaitė pastebi, kad naujasis maisto taškas turi ir sentimentalią vertę – čia dar praėjusiame amžiuje veikė Vilniaus centrinis gastronomas, o dabar ši vieta atgimsta naujais ir dar nematytais atspalviais.
„Norėdamos sukurti pridėtinę erdvę, svečiams siūlome ir „mini-market“ stiliaus prekyvietę, kurioje jau prekiaujama daržovėmis, vaisiais, riešutais, šviežiai spaustomis sultimis, o netolimoje ateityje čia bus galima įsigyti ir kitų produktų išskirtinio skonio mėgėjams. Tai yra vienas „Gastronomo“ išskirtinumų“, – sako E.Labanauskienė.