Kinijoje vykusiose varžybose jiedu iškovojo sidabro medalius komandinėje „Two to Tango Teams“ rungtyje, kuriai paruošė šaltą jūros gėrybių užkandį bei pagrindinį patiekalas iš antienos.
Šiai rungčiai Erikas ir Rokas pasirinko gaminti antieną su lazdyno riešutų ir šviežių žolelių pabarstuku, marinuotu, įdarytu svogūnu, pastarnokų ir topinambų kremu su lazdyno riešutais, virtiniu su baravyku, pastarnoko fondantu, pagardintą vyšnių ir konjako dekonstruota žele. Užkandžiui lietuviai gamino šukučių sevičę, terijakyje marinuotą tuną su peletrūnų puta ir agurkų granita.
Individualioje „NingBo Seafood“ rungtyje E.Janerikas iškovojo bronzos medalį.
Tolimojoje Kinijoje lietuviai rungėsi su kolegomis – šefais iki 25 m. amžiaus iš beveik 20 skirtingų pasaulio šalių.
Ruoštis varžyboms padėjo „WorldChefs“ asocijuoti šefai, patyrę virtuvės meistrai Jaroslav Orševski ir Tomas Rimydis.