Kokių žmonių yra daugiau, išsiaiškinti pasišovė vienas socialinio tinklo „Twitter“ vartotojas – jis padarė nuotrauką su 9 skirtingai apskrudusiomis duonos riekelėmis ir paklausė, kurią rinktųsi kiti.
Dėl to užvirė audringa diskusija.
1 ir 2 numeriais pažymėti skrebučiai yra būtent tie, kai duona spėja vos sušilti. 4-6 numeriais pažymėti skrebučiai yra pakankamai šilti, traškūs, bet viduje dar minkšti.
Vieni žmonės sakė, kad rinktųsi 3 arba 4, dar kiti pasirinko 5 arba 6, o moteris, kuri pakomentavo, kad verčiau valgytų tamsiai apskrudusią duoną, kokia parodyta 9 nuotraukoje, sulaukė gausybės pasipiktinusių komentarų.
Kažkas parašė: „Aš jau įspėjau valdžios institucijas“.
Kitas socialinio tinklo vartotojas atrėžė, kad visi turėtų rinktis 6 numerį, arba jis dėl to pradės karą.
„Tai galėtų būti pažinčių internetinio puslapio testas, kuris padėtų atrinkti žmones, turinčius bent kažką bendro“, – pajuokavo dar vienas komentatorius.
Buvo ir tokių, kurie net surašė teiginius, atitinkančius kiekvieno duonos apskrudimo tipą: „1 – jei labai skubi, 2 – jei turi skubėti, 3 – jei jūs neprieštaraujate, 4 – jei prieštaraujate, 5 – jei rimtai vertinate savo skrudintą duoną, 6 – jei mėgstate traškumą, 7 – jei esate tingus, 8 – jei jums nerūpi, 9 – galite išvis nebepusryčiauti“.
Keletas žmonių pakomentavo ir išsamiau, sakydami, kad duonos apskrudimo stiprumas priklauso nuo to, su kuo jūs ją valgysite. Štai 5 tipas labiau tinka sviestui, o 6 – konservams.
Parengta pagal ladbible.com.