Pati šefė pristatys patiekalus, apie juos papasakos.
Vakarienės tema – iškyla gamtoje, todėl ji vyks išskirtinėje aplinkoje – Sapiegų parko vidiniame kiemelyje. 200 svečių galės pasimėgauti patiekalais ir išgirsti naujų, sveikų receptų sėdėdami prie gamtine tema puoštų stalų, po atviru dangumi (geras oras garantuotas!).
Vakarienė prasidės 16:30 jaunų ir labai talentingų bardų prasmingos muzikos koncertu. Nuo 17:00 svečiai galės paragauti naminio šviežio humuso su daržovių lazdelėmis. Didelėje keptuvėje lauke bus kepamas išskirtinis (šefo slaptas receptas) vegetariškas plovas su ypatingais ryžiais.
Desertui bus patiektas veganiškas karamelinis tortas be rafinuoto cukraus, pagamintas su džiovintais vaisiais, riešutais, bananais ir natūraliu šokoladu.
Degustacinė vakarienė – tai puiki proga ne tik paragauti išskirtinių vegetariškų patiekalų, bet ir praleisti turiningą laiką su bendraminčiais prie vieno stalo, sužinoti naujų receptų, pasiklausyti puikaus koncerto.
Vakarienės vietų skaičius ribotas, dalyviai kviečiami registruotis puslapyje sveikuoliai.lt