Į pietus danguje žinomi žmonės pasikvietė ir savo artimuosius

2018 m. rugpjūčio 22 d. 19:34
Šiandien prasidėjo septintoji gurmaniška „Dinner in the Sky“ viešnagė Vilniuje, o pirmojo kilimo metu išskirtiniais pietumis, skirtais paminėti visų trijų Baltijos šalių šimtmetį, mėgavosi žinomi skirtingų kartų žmonės.
Daugiau nuotraukų (61)
Išskirtinis skirtingų kartų susitikimas 50 m aukštyje
Pirmieji išbandyti šių metų „Dinner in the Sky“ meniu atvyko visuomenės veikėjas Jurgis Didžiulis su savo iš Kolumbijos trumpam grįžusiu tėčiu, dainininkė Erica Jennings su savo tėčiu, socialinių tinklų žvaigždė Karolina Meschino su šeima, rašytoja Laisvė Radzevičienė su dukra Auguste ir keliautojas Rimvydas Širvinskas-Makalius su mama.
„Labai gera patirtis, todėl jau suplanavau į vakarinį kilimą dar šį vakarą pasikviesti ir savo tėtį bei senelį“, – savo planus išdavė pirmą kartą „Dinner in the Sky“ dalyvavęs R. Širvinskas-Makalius.
Šių metų meniu – Baltijos šalių šimtmečio tema
Gerai nusteikusi kompanija 50 m aukštyje mėgavosi išskirtiniu meniu, skirtu paminėti visų trijų Baltijos šalių šimtmetį. Jį ruošė susivienijusi Lietuvos, Latvijos ir Estijos pripažintų šefų komanda.
Lietuvą „Dinner in the Sky“ atstovauja geriausiu šalies šefu kelis kartus pripažintas Deivydas Praspaliauskas. Latviją – restorano „Vincent“, kurį prestižinis „White Guide Nordic“ pernai išrinko geriausiu Baltijos šalyse, šefas Alexanderis Nasikailovsas. O estus – taip pat vienas ryškiausių savo šalyje – šefas Vladislavas Djatšukas.
40 minučių trukusio pakėlimo metu svečiams buvo patiekti trys patiekalai iš pietų meniu: bulvinė saulėgrąža su lazdyno riešutais ir triufeliais, elniena su burokėliais, kadagiais, bruknėmis ir gumbiniu salieru bei desertas – šokoladas su uogų morengu. Skonį papildė someljė priderintas vienų garsiausių pasaulyje šampano namų putojantis „G. H. Mumm“.
Neįprasčiausių valgymo vietų dešimtuke
Šis gurmaniškas projektas danguje yra pamėgtas tarp daugybės žmonių visame pasaulyje dėl aukščiausios kokybės standartų ir aptarnavimo, įspūdingų miesto vaizdų, išskirtinės atmosferos bei skaniausių patiekalų, kuriuos ruošia geriausi pasaulio virėjai.
„Dinner in the Sky“ žymusis ekonomikos žurnalas „Forbes“ yra įtraukęs į neįprasčiausių valgymo vietų dešimtuką. Šį neįprastą dangaus restoraną išbandė net Monako princas Albertas bei Švedijos princas Karlas Filipas, o projekto koncepcija nuolat keliauja aplink pasaulį: nuo Australijos, Indijos, Pietų Afrikos Respublikos iki Brazilijos, Kanados, Kinijos ir t. t.
Rugpjūčio 22-iąją startavusi „Dinner In The Sky“ atrakcija Vilniaus Rotušės aikštėje veiks penkias dienas ir svečių lauks iki sekmadienio, rugpjūčio 26 dienos.
Dinner in the Skypietūs^Instant
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.