„Nuo 2011 metų vedu televizijos laidas. Pernai priėmiau iššūkį ir pasiekiau Lietuvos rekordą vesdamas ilgiausią Lietuvoje tiesioginę kulinarinę laidą, kuri truko ilgiau nei 24 valandas ir buvo filmuojama tiek ant žemės, tiek ore, tiek ant vandens. Taigi, televizija yra neatsiejama mano gyvenimo ir darbo dalis, kaip ir knyga, į kurią sudėjau daugybę savo per 25 metus kulinarijoje sukauptų atradimų.
Kurdamas visus savo projektus, vadovaujuosi pagrindine taisykle – neturėti jokių baimių, kurios ribotų mūsų galimybes. Todėl ir savo autorinę, pirmą motyvacinę, kulinarinę knygą Baltijos šalyse „Play, Cook, Kiss: Culinary Tricks“ dedikavau mirčiai – kiekvieną dieną mus skatinančiai dar labiau mylėti ir ragauti gyvenimą“, - sako A. Ivanauskas, jau dvejus metus vedantis to paties pavadinimo laidą „Kulinariniai triukai“ per TV3.
Pasak televizijos laidų vedėjo, 9 knygų autoriaus ir maisto stilisto, šis apdovanojimas dar kartą įrodo, kad VMG maisto dizaino agentūra drąsiai konkuruoja pasaulyje su kolegomis iš didžiausių šalių.
„Kai VMG kulinarinis žurnalas pirmą kartą šiuose tarptautiniuose apdovanojimuose buvo pripažintas geriausiu, labai džiaugėmės šiuo pasiekimu, nes supratome, kad esame lygiaverčiai varžytis su garsiausiais pasaulio vardais.
Po metų mūsų žurnalas vėl tapo geriausiu ir dar daugiau – įvertintas kaip vienas iš trijų geriausių kulinarinių žurnalų pasaulyje per 20 metų. Už išskirtinį dizainą buvo apdovanota ir edukacinė knyga „7 ingredientai vaikams“. Paskutinis apdovanojimas 2018-aisias dar kartą įrodė, kad VMG kuriama maisto dizaino kryptis ir skleidžiamos inovacijos lyderiauja ne tik Lietuvoje, bet išsiskiria visame pasaulyje. Didžiuojamės galėdami garsinti Lietuvos vardą šioje srityje“, – teigia A. Ivanauskas.
Šiuo metu vyksta intensyvus pasiruošimas naujam televizijos sezonui – rengiama nauja studija. Be to, Alfo partnere taps viena gražiausių Lietuvos moterų. Kas ji, kol kas neatskleidžiama.
„VMG visada ieško naujų idėjų, tai – viena iš mūsų sėkmės paslapčių. Todėl ir naujausią televizijos laidą pavadinau „Kulinariniu detektyvu“, bet apie viską, ką ruošiame, išgirsite ir pamatysite po kelių mėnesių“, – intrigą išlaiko A. Ivanauskas.