Įprasta tądien gaminti cepelinus ir skanauti su dideliu būriu draugų, kaimynų ar giminių.
O jeigu gaminti nenorite ar neturite laiko, užsukite ten, kur jūsų lauks patys skaniausi cepelinai.
Iš kur mes žinome, kad tai patys skaniausi? Bent jau taip rodo tinklaraštininko ir restoranų kritiko „Riebus katinas“ sekėjai.
Tris mėnesius jie siūlė į sąrašą užeigas ar restoranus ir balsavo už geriausius cepelinus. Tad tai ne maisto kritikų, ne virtuvės šefų, o paprastų cepelinų valgytojų nuomonė.
Pateikiame „Riebaus katino“ sudarytą skaitytojų nuomone pagrįstą restoranų, kuriuose verdami skaniausi cepelinai, dešimtuką. Jeigu jame nerasite savo mėgstamos vietos, paminėkite ją komentaruose.
10 Lietuvos restoranų, kuriuose verdami patys skaniausi cepelinai
1. „Tigrasa“, Karmėlava – 76 balsai.
2. „Link Šiaulių“, Šiaulių raj. – 51 balsas.
3. „Cepelinų gryčia“, Molėtų raj. – 49 balsai.
4. „Lietuviški patiekalai“, Klaipėda – 38 balsai.
5. „Kryžkelė“, Kretinga – 35 balsai.
6. „Kukudra“, Kretingalė, Klaipėdos raj. – 24 balsai.
7. „Klumpė“, Šilutė – 22 balsai.
8-10. „HBH“, Palanga – 9 balsai, „XXL cepelinai“, Karmėlava – 9 balsai, „Sodžius“, Šiauliai – 9 balsai.