Tačiau jiems paruošti dažnai pritrūksta laiko. Siekdami padėti visiems norintiems viską suplanuoti iš anksto, „Borjomi“ su VMG ir Alfu Ivanausku pristatė šventinių stalų idėjas skubantiems.
Įvertinus laiką, skirtą patiekalams gaminti, suskirstyti kalėdiniai stalai ir jų receptai visiems ieškantiems šventinių idėjų, pristatomi specialiai sukurtoje interneto svetainėje kaledos.borjomi.lt.
Čia pristatomi trys skirtingi stalai – „Greita ir šventiška“ (10 min.), „Operatyvu ir sumanu“ (20 min.), „Ilgai laukta ir planuota“ (30 min.) – su 15 originalių šventinių pateikalų receptais bei stalų dekoracijų idėjomis.
„Prieššventinis laikotarpis gausus ne tik dovanų pirkimo ar kalėdinės vakarienės planavimo rūpesčių, bet ir įvairių susibūrimų su draugais, bičiuliais ar kolegomis. Visi žinome, kad pastarieji kartais ištinka labai netikėtai, kartais jiems net nelabai galima pasiruošti iš anksto. Tokiais atvejais svarbiausia tiksliai numatyti, kiek laiko galėsite skirti stovėjimui virtuvėje, ir pasitelkti fantaziją“, – pristatymo metu sakė A.Ivanauskas.
A.Ivanausko pristatytą kalėdinį stalą sudarė šeši patiekalai, po du iš trijų skirtingų šventinėje svetainėje pateikiamų stalų: grybų paštetas su burokėlių skrebučiais ir sviestinių ragelių su bruknių uogiene apkepas, kuriems paruošti tereikia 10 minučių; karštos antienos salotos su spanguolių ir barbekiu padažu bei menkės kapotinis su persimonais ir pasifloromis, kurių pagaminimas trunka po 20 minučių; įdarytas kalėdinis viščiukas ir troškinti ėriuko kulniukai slyvų padaže, kuriuos pagaminti užtrunka po 30 minučių.
A.Ivanauskas taip pat pateikė ir skirtingų laiko investicijų reikalaujančių stalo dekoravimo idėjų kenio šakomis, kankorėžiais, gėlėmis ir žvakėmis.
Specialioje svetainėje kaledos.borjomi.lt „Borjomi“ jau trejus metus iš eilės pristato įvairias šventinių patiekalų idėjas. Pavyzdžiui, pernai šioje svetainėje buvo pristatyti net penkių skirtingų šalių šventinių patiekalų receptai.
Šiemet, kaip teigia „IDS Borjomi Europe“ rinkodaros vadovė Tatjana Rudienė, buvo siekiama dar geriau patenkinti šiuolaikinių ir skubančių žmonių poreikius, kartu su VMG komanda pateikiant originalius, nedaug laiko reikalaujančius receptus.
„Sujungę jėgas su VMG, siekiame prieššventinį ir šventinį laikotarpį šiemet paversti mažiau varginančiu ir dar labiau džiuginančiu. Tikrąjį gaminimo malonumą pajunti tuomet, kai viskam esi pasiruošęs ir viską suplanavęs, tad šventinius patiekalus šįkart raginame numatyti iš anksto“, – sako T.Rudienė.
Ji įsitikinusi, kad originalūs VMG sukurti šventinių patiekalų receptai pravers visiems: ir tiems, kurie virtuvėje sukiotis nemėgsta, tačiau netyčia prisižadėjo surengti vakarėlį kolegoms, ir tiems, kurie apie šventinius patiekalus pradeda galvoti jau rudens pradžioje ir savo mylimiausiems yra nusiteikę suruošti tikrą skonių puotą.