Tai vieta, kurioje S.Januška maloniai leidžia laiką, randa ramybę ir poilsį.
Kartu dainininkas pasidalijo patiekalo, kurį mėgsta gaminti, receptu.
Tai bulvių plokštainis.
Pateikiame jį jūsų dėmesiui.
Bulvių plokštainis
Patiekalui reikės:
18 didelių bulvių,
druskos,
pipirų,
150 g kiaulienos mentės,
1 kiaušinio,
2 svogūnų,
0,5 l pieno.
Bulves sutarkuokite, kiaušinį išplakite, kiaulieną sumalkite, užvirinkite pieną, susmulkinkite svogūnus. Viską sumaišykite, pagardinkite druska, pipirais. Masę sukrėskite į kepimo skardą ir kepkite orkaitėje.
Padažui reikės:
300 g kiaulienos mentės,
100 g lašinių,
1 svogūno,
mėsos prieskonių,
2–3 šaukštų 30 proc. riebumo grietinės,
1 stiklinės šalto vandens.
Mėsą ir lašinius sumalkite, susmulkinkite svogūną, pagardinkite prieskoniais.
Paruoštą faršą ir lašinius kepkite keptuvėje. Kai faršas apskrus, o lašiniai išsilydys, sudėkite svogūnus ir dar šiek tiek pakepkite. Įpilkite šalto vandens, palaukite, kol masė užvirs. Įdėkite grietinės. Maišykite ir laukite, kol padažas užvirs, tačiau neperkaitinkite.