Apie tai, kad garsus šefas nebedirba „Dublyje“, matyti ir iš jo socialinio tinklo „Facebook“ paskyros, kurioje nebeliko įrašo apie šią darbovietę.
Kol kas neaišku, kodėl D.Praspaliauskas paliko „Dublį“, tačiau interneto portalo VMGonline.lt šaltinių duomenimis, jis buvo atleistas.
Restoranas „Dublis“ yra įsikūręs istoriniame komplekse „Grafų rezidencija“, Vilniuje, Trakų gatvėje. Šis restoranas geriausių Lietuvos restoranų trisdešimtuke užima antrąją vietą. O pernai jis buvo reitinguotas ir skandinavams gerai žinomame restoranų gide „White Guide“ ir gavo 75 balus iš 100 galimų.
Iš Akmenės rajono kilęs D.Praspalauskas pirmąjį savo restoraną atidarė prieš penkerius metus, būdamas vos 23 metų. Tai buvo klientų gerai įvertintas „Lauro lapas“.
Vėliau jis atidarė bistro „1 Dublis“ ir kavinę „Kepykla“ Vilniuje.
Per savo karjerą D.Praspaliauskas buvo dukart pripažintas geriausiu Lietuvos virtuvės šefu.