Legendinis restoranas pristatė Prancūzija kvepiantį žiemos valgiaraštį

2016 m. lapkričio 18 d. 13:40
Austėja Matusaitė
Gedimino prospekte 50 metų gyvuojantis ir klasika tapęs restoranas „Neringa“ ir toliau vilioja klientus – ištikimiems restorano draugams buvo pristatytas naujas žiemos valgiaraštis. Šį sudaro per 10 naujų patiekalų. Visus juos jau nuo šiandien galima paragauti „Neringoje“. Tarp pagrindinių naujovių – sraigės, menkė, jautiena, sriubos ir desertai.
Daugiau nuotraukų (36)
„Savo restorano valgiaraštį keičiame du kartus per metus – rudenį ir pavasarį. Šį kartą sutapo, jog valgiaraščio pristatymas vyko božolė vyno dieną. Todėl būtent prie jauno vyno derinome valgius: antienos teriną, šiltą sraigių užkandį, atlantinių menkių kepsnį ir šiltą trupininį obuolių pyragą.
Be to, pasistengėme, kad susirinkusiuosius džiugintų tikra prancūziška muzika – koncertavo grupė „Max“. Tikimės, kad pavyko pajusti Prancūzijos dvasią. Ji, beje, atsispindės ir naujame šaltojo sezono meniu“, – pasakojo restorano direktorė Agnė Lenickienė.
Sotūs patiekalai žiemai
„Mūsų valgiaraštį diktuoja sezonai. Todėl žiemą galėsite išbandyti įvairių patiekalų: sočių sriubų, sočių salotų, karštų patiekalų, šiltų desertų.
Prie valgiaraščio gimimo prisidėjo savo srities profesionalas, ne viename tarptautiniame konkurse laurus nuskynęs virtuvės šefas Darius Dobrovolskas. Jis mums senai pažįstamas, todėl manome, kad į virtuvę pavyko įnešti naujo vėjo.
Viliamės, kad apsilankyti legenda tapusiame restorane norės ne tik restorano senbuviai ir pastovūs klientai, bet ir tikro, gero maisto pasiilgę vilniečiai ir miesto svečiai. Turime ką pasiūlyti, todėl labai kviečiame apsilankyti ir naujienas įvertinti patiems“, – dėstė A.Lenickienė.
Profesionalų nuomonė
„Esu gurmanų gildijos narė, tad lankytis šiame restorane teko ne kartą. Esu pastovi klientė ir galiu teigti, jog ši vieta klasika vadinama ne veltui. Jie sėkmingai gyvuoja daugiau nei 50 metų, o judėti į priekį ir tobulėti kolektyvas nesustoja. Džiaugiuosi, kad tokia vieta yra Vilniuje. Asmeniškai aš šiam restoranui jaučiu nostalgiją. Maistas ir kompanija manęs niekuomet nenuvilia.
Iš šiandienos meniu turbūt išskirčiau antieną – ši man pasirodė geriausiai paruošta ir labai skani. Ją restorano svečiams rekomenduoju išbandyti. Nekantrauju paragauti ir kitų naujovių – tikiu, jog naujame valgiaraštyje rasiu savo favoritą“, – kalbėjo Tamara Mizarienė.
„Pritariu. Valgiaraštis gausiai papildytas. Todėl išsirinkti mėgstamiausią nebus sunku. Beje, noriu priminti, jog mūsų restorane savaitgalio vakarais skamba gyva muzika ir vyksta koncertai. Tad užsukite pasimėgauti, mes lauksime jūsų ir jūsų įvertinimų“, – pokalbį baigė restorano „Neringa“ direktorė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.