Panevėžietė Eglė pagaliau atsiviliojo Mariuką į namus. Bet kodėl ryškiai lūpas išsidažiusi blondinė pažada savo išsvajotajam vakarienę, kai visi puikiai žino, kad Eglės gebėjimai virtuvėje ne kokie.
Italai sako “neženk žingsnio ilgesnio už savo koją”, tačiau panevėžietė žino, kad tokiomis akimirkos gali kreiptis į savo draugę italę Frančeską.
Žinoma, ir italiukė turi būti geros nuotaikos, kad padėtų draugei paruošti vakarienę. Galbūt šiandien nėra pati tinkamiausia diena, bet ko gi nepadarysi dėl draugės.
Bet ar Mariukas įvertins Eglės pastangas? Gal ir tiesa, kad moterys nuolat kažkuo nepatenkintos, bet ir vyrai nuo jų nedaug atsilieka!
Ar pavyko Eglei paruošti skanią krevečių vakarienę? Sužinokite naujoje “Nu jooo…” serijoje.
Ryžiai su krevetėmis paprikų padaže
Jums reikės:
300 g krevečių
200 g ryžių (geriau basmati)
2 raudonųjų salžiųjų paprikų
1 raudonojo svogūno
česnako skiltelės
petražolių
aitriosios paprikos prieskonių
Paruošimo būdas:
Į pasūdytą verdantį vandenį įdėkite stambiai supjaustytas paprikas ir svogūną. Kai daržovės minkštai išvirs, nupilkite beveik visą vandenį ir sutrinkite daržoves.
Puodą su padažu vėl uždėkite ant nedidelės ugnies, išspauskite česnaką, įdėkite saują supjaustytų petražolių, įberkite aštriosios paprikos prieskonių, sudėkite išlukštentas krevetes ir pavirkite 10 minučių. Padažą pilkite ant išvirtų ryžių. Buon appetito (gero apetito)!