Italų-lietuvių receptas: šiaudeliai prie alaus ir vyno

2014 m. rugpjūčio 4 d. 14:57
Eglė Kupšytė (italulietuviureceptai.over-blog.com)
Net ir skirtingų tautų moterys visada moka vieną kitą paguosti. Italė Frančeska leidžia ne pačias smagiausiai vasaros dieneles - mylimasis Viktoras ją paliko, pareikšdamas, kad ji per daug senamadiška! Net jei panevėžietė Eglė panašiai mano apie savo draugę, sunkią akimirką tikrai nesiruošia jos palikti.
Daugiau nuotraukų (1)
Itališka vyno taurė, lietuviškas alaus bokalas, vienas gurkšnis, du gurkšniai, ir skausmas po truputį išgaruoja. Nėra čia ko verkti dėl vyrų, nei italų, nei lietuvių, jau geriau pasilinksminti ir pagaminti ką nors skanaus užkandai prie gėrimų. Šiaudeliai prie alaus ir vyno - skanus šiltos vasaros užkandis!
Šiaudeliai prie alaus ir vyno
Jums reikės:
0,5 kg kvietinių miltų
saujos sėlenų
saujos sezamo sėklų
pakelio sausų mielių
šaukštelio cukraus
dviejų šaukštelių druskos
300 ml nešalto vandens
Į dubenį supilkite visus ingredientus ir gerai išminkykite tešlą. Laikykite tešlą apie dvi valandas išjungtoje orkaitėje, kol ji pakils. Plonai iškočiokite tešlą ir supjaustykite plonomis juostelėmis.
Juosteles susukite taip, kad jos įgytų pailgą spiralės formą. Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-30 minučių. Buon appetito!(gero apetito).
Eglė Kupšytėšiaudeliaireceptas
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.