Kulinarinių iškylų laida „VMG vasara" rodoma pirmadieniais 19:50 val. per „Lietuvos ryto" televiziją. Taip pat - žiūrimiausioje televizijoje internete tv.lrytas.lt.
Šalta juoda kava
Reikės:
80 ml „Lavazza" espreso kavos
10 ml „Dan sukker" cukraus sirupo
20 ml grietinėlės
žiupsnelio Himalajų druskos
Papuošti:
maltos „Lavazza" kavos
1. Karštoje kavoje maišydami ištirpinkite cukraus sirupą ir pilkite į norimos formos taurę su ledukais.
2. Grietinėlę suplakite su Himalajų druska, užpilkite ant kavos su ledukais ir apibarstykite malta kava.
Ledų ir kavos kokteilis
Reikės:
3 šaukštų plombyrinių ledų
2 šaukštelių tepamo lazdynų riešutų kremo
80 ml „Lavazza" espreso kavos
60 ml pieno
saujos šviežių aviečių
Papuošti:
šviežių aviečių
Visus ingredientus supilkite į plaktuvą ir suplakite. Supilkite į norimos formos taurę ir papuoškite šviežiomis avietėmis.
Sveikuolių kokteilis Reikės:
1 obuolio
2 žaliųjų citrinų arba citrinų
1 apelsino
1 banano
saujos bazilikų
60 ml vandens
10–15 ml „Moller's" žuvų taukų
Papuošti:
bazilikų lapelių
Visus ingredientus supilkite į plaktuvą ir suplakite iki vientisos masės. Supilkite į norimos formos taurę ir papuoškite bazilikų lapeliais.