„Blynai yra pats mėgstamiausias mano patiekalas, kuris asocijuojasi su mama, meile, poilsiu ir atostogomis. Vaikystėje juos man kepdavo ir mama, ir močiutė. Močiutės blynai būdavo tradiciškesni – su uogiene, mieliniai, bulviniai, žemaitiški su mėsa, o mama mėgdavo eksperimentuoti – kepdavo blynus iš morkų ir cukinijų“, - pasakoja moteris.
Pati dizainerė naudojasi visų giminės moterų patarimais, bet labiausiai mėgsta blynų receptus, pagal kuriuos gali lengvai gaminti pati. D. Urbonavičiūtės firminis receptas yra minimalistinis – kiaušiniai, miltai ir pienas, o priedus prie iškeptų blynų galima pasirinkti kaskart kitokius.
Sekmadieniniams Daivos blynams prireiks:
2 kiaušinių
Stiklinės pieno
Stiklinės miltų
Išplakite kiaušinius, sudėkite miltus ir supilkite pieną. Jeigu norite kepti lietinius blynus, papildomai įpilkite stiklinę vandens.
D. Urbonavičiūtė kaip ir aktorė Redita Dominaitytė, kuri taip pat mielai savo vaikams kepa blynus, su kitomis žymiomis moterimis ketvirtadienį savo vaikystės blynus kepė Vilniaus Bernardinų sode, kur vyko „La Crepe Terrasse“ atidarymas. Mažuosius renginyje džiugino „Tele Bim Bam“ koncertas, pieno kokteiliai ir kitos linksmybės, o žymių mamų blynais pasivaišinosi visi renginio dalyviai.