Reikės:
150 g sviesto, 4 kiaušinių, 180 g cukraus, 100 ml grietinės, 100 g miltų, 150 g migdolų, 1,5 šaukštelio kepimo miltelių, žiupsnelio druskos, 200 g šaldytų aviečių ar kitokių uogų, 50 g migdolų drožlių, 25 g cukraus pudros.
Minkštą sviestą suplakite su cukrumi, kol pasidarys balsvas minkštas kremas. Vieną po kito įplakite visus kiaušinius, įmaišykite grietinę.
Maltus migdolus, miltus, kepimo miltelius ir druską sumaišykite atskirai. Po truputį berkite juos į sviesto ir kiaušinių masę.
Kepimo skardą plonai ištepkite sviestu. Supilkite tešlą į kepimo formą. Po visą pyrago plotį išbarstykite šaldytas avietes – jos lėtai nusės į pyragą. Ant viršaus pabarstykite migdolų ir cukraus pudros.
Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje maždaug valandą.