Vištiena įdarytą papriką vakarienei paruoš net virtuvės naujokas

2014 m. gegužės 19 d. 18:59
lrytas.lt
Nors šis receptas - iš lietuvių autorių knygos „Kaip maitintis susirgus vėžiu", gardžiuotis šiuo patiekalu gali ir tie, kurie nori išvengti šios ligos. Šis nesudėtingas ir lengvai paruošiamas valgis nereikalauja nei gausybės ingredientų, nei didelių įgūdžių virtuvėje. Jis tiks ir pietums, ir vakarienei.
Daugiau nuotraukų (1)
Reikės
250 g vištų krūtinėlių
pusės svogūno
1 paprikos
2 česnako skiltelių
1 pomidoro
1 šaukšto alyvuogių aliejaus
30 g fermentinio sūrio
druskos
Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite smulkiai supjaustytą vištieną, svogūną, česnaką. Kai apkeps, sudėkite kubeliais supjaustytą pomidorą, įberkite druskos ir patroškinkite porą minučių.
Papriką perpjaukite pusiau, išimkite sėklas ir prikimškite iškeptos masės. Ant viršaus užtarkuokite fermentinio sūrio ir kepkite orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje, kol sūris pradės skrusti.
ką valgytiSveika mitybareceptas
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.