Vištienai su daržovėmis ir medumi reikės:
1,5 kg vištų krūtinėlių
250 g konservuotų ananasų
žalios, raudonos, geltonos ir violetinės paprikos
1 aitriosios paprikos
2 morkų
1 svogūno
3 česnako skiltelių
1 indelio pomidorų padažo
2 šaukštų medaus
1 citrinos sulčių
1 šaukštelio sojų padažo
vištienos prieskonių, druskos, žolelių
Vištų krūtinėles supjaustykite kubeliais ir vieną valandą marinuokite su vištienos prieskoniais bei žolelėmis. Vartydami kepkite įkaitintame aliejuje, kol apskrus. Kitoje keptuvėje ruoškite padažą: apkepinkite juostelėmis supjaustytas morkas ir paprikas, žiedais supjaustytus svogūnus, susmulkintus česnakus, aitriąją papriką. Baigdami ruošti padažą sudėkite ananasų kubelius, supilkite pomidorų padažą, medų, šviežiai spaustas citrinos sultis, sojų padažą. Troškinkite 10 minučių. Tada padažą supilkite ant vištienos ir dar 5 minutes pakaitinkite.
Prie patiekalo patiekite virtų ryžių.