Provanso sumuštiniai (J.Miltinio receptas)

2014 m. balandžio 11 d. 09:38
lrytas.lt
Legendinis režisierius Juozas Miltinis (1907-1994) garsėjo ne tiktai savo kūryba teatro scenoje, bet ir improvizacijomis virtuvėje. Sovietiniais laikais, kai daugelis skanėstų buvo deficitas, režisieriui jų gauti nebuvo problema. Režisierius savo namuose rengė ne tik gurmaniškas, bet ir dvasines puotas.
Daugiau nuotraukų (1)
Daugelį receptų J.Miltinis parsivežė iš Paryžiaus, kuriame studijavo. Ši Provanso užkandėlė - taip pat iš ten.
Reikės:
baltos duonos
ančiuvių pastos
tuno aliejuje
pomidorų
kietai virtų kiaušinių trynių
kaparėlių.
Pakepinkite aliejuje duonos riekes. Dar šiltas ištepkite ančiuvių pasta. Tada sumalkite tuną aliejuje, pomidorų minkštimą, kietai virtų kiaušinių trynius ir kaparėlius. Pridėkite truputį aliejaus. Šią masę tepkite ant sumuštinių. Papuoškite pomidorų griežinėliais, juodosiomis alyvuogėmis be kauliukų.
sumuštiniaikaparėliaiančiuviai
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.