6 porcijoms paruošti reikės:
500 g išlukštentų krevečių (kelias nelukštentas palikite papuošti)
150 g pomidorų tyrės
1 šaukšto susmulkintų kalendrų
1 šaukšto susmulkintų petražolių
50 g susmulkintų svogūnų laiškų
1 raudonos aitriosios paprikos
1 žalios aitriosios paprikos
175 g kokosų pieno
3 šaukštų alyvuogių aliejaus
200 ml grietinėlės
maltų juodųjų pipirų
Kajeno paprikų
druskos
žuvies sultinio pagal skonį
Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų, sudėkite susmulkintas paprikas, pomidorų tyrę, krevetes, supilkite žuvies sultinį ir troškinkite ant mažos ugnies apie 5 minutes.
Po to sudėkite kalendras, svogūnų laiškus, supilkite kokosų pieną, grietinėlę ir virkite dar 5 minutes. Patiekite su baltais ryžiais arba kuskusu. Papuoškite apkeptomis krevetėmis ir petražolėmis.