Vegetariški porų paplotėliai (receptas)

2013 m. rugsėjo 22 d. 08:00
Nida Degutienė
Reikės:
Daugiau nuotraukų (1)
4 didelių porų (apie 1 kg), supjaustytų griežinėliais
50 g džiūvėsių
2 kiaušinių
žiupsnelio druskos
žiupsnelio džiovintų čiobrelių arba bazilikų
aliejaus kepti
citrinų griežinėlių pašlakstyti
Kaip paruošti?
Supjaustytus porus apvirkite pasūdytame vandenyje 5 minutes, kol jie suminkštės, bet liks skaisčiai žali. Apvirtus porus nusausinkite, atvėsinkite ir pasmulkinkite peiliu. Dubenyje išplakite kiaušinius ir sumaišykite juos su apvirtais porais, džiūvėsiais, prieskoniais ir druska. Skrudinkite gilioje keptuvėje įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Iškepusius paplotėlius nusausinkite ant popierinio rankšluosčio, patiekite su citrinos ketvirčiais pašlakstyti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.