Lašišos tartaras su nektarinais

2013 m. liepos 23 d. 15:42
Nida Degutienė (nidosreceptai.lt)
Vasarą vis rečiau norisi jungti orkaitę, todėl portalo lrytas.lt skaitytojams siūlome štai tokį šios popietės užkandį – lašišos tartaras su nektarinais. Skubam džiaugtis nektarinų derliumi, nes juos jau pamažu keičia nokstantys mangai.
Daugiau nuotraukų (1)
Lašišos tartaras su nektarinais (4 asm. užkandžiui)
300g šviežios lašišos file, sukapota mažais kubeliais
1 prinokęs nektarinas, supjaustytas kubeliais
1 mažas šalotinis svogūnas, supjaustytas mažais kubeliais
1 šaukštas plonų svogūnų laiškų, susmulkintų
4 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 šaukštai citrinos sulčių
Druskos, pipirų
Gaminimas:
Nedideliame dubenėlyje sumaišome žuvį, nektarino kubelius, sukapotus svogūnus ir laiškus. Supilame alyvuogių aliejų ir citrinų sultis, pagardiname druska ir pipirais, viską gerai išmaišome. Pamarinuojame 5-10 minučių, paragaujame ar netrūksta druskos.
Nektarinus, mano manymu, šiame patiekale galima pakeisti kitais saldžiais vaisiais: abrikosais, saldžiomis slyvomis, mangais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.