Prancūziškos virtuvės patiekalus propaguojančio sostinės restorano „Le Gout“ virtuvės šefas Modestas Kučinskas susirinkusiems svečiams pristatė specialų vasaros valgiaraštį. Prancūziškos duonos skrebučiai su žaliųjų alyvuogių ir riešutų užtepėlėmis, duonos lazdelės su saulėje džiovintais pomidorais, įvairūs sūriai, riešutai, vytintos mėsos rinkinys su marinuotais svogūnėliais – tokius ir panašius patiekalus galėjo paragauti restorano lankytojai.
Paragauti virtuvės šefo patiekalų atvyko ne vienas skonio gurmanas, tarp jų - ir pramogų pasaulio atstovai. Įvertinti vasaros meniu atvyko buvęs televizijos laidų vedėjas Gediminas Jaunius, atlikėja Julija Jegoriva, Vilniaus mažojo teatro direktorė Greta Cholina, kino kritikė Lolita Sutkaitienė ir daugelis kitų.