Kreminė smidrų sriuba (receptas)

2013 m. gegužės 23 d. 18:15
"Lietuvos rytas"
Restorano „Brasserie Astorija” virtuvės vadovas Gediminas Andriuškevičius tikina, kad išsivirti smidrų (šparagų) sriubą paprasta. Reikės ryšelio smidrų, grietinėlės, žiupsnelio druskos, cukraus, miltų, šiek tiek sviesto ir citrinų sulčių.
Daugiau nuotraukų (1)
Kaip gaminti?
* Baltieji smidrai nekunkuliuojančiame vandenyje verdami 8 min. (žaliesiems pakanka 4–5 min.).
* Sultinys pagardinamas druska, cukrumi, sviestu ir citrinų sultimis (jei sriuba iš žaliųjų smidrų, citrinų sulčių nereikia).
* Išimti smidrus. Į sultinį supilti grietinėlę.
* Kad sriuba sutirštėtų, įdėti sviesto ir miltų.
* Supjaustytus smidrus sudėti į paruoštą sriubą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.