„Neįmanoma atsistebėti, kokias įmantrias ir išradingas, tačiau labai elegantiškas mados tendencijas siūlo šios šalies dizaineriai. Ne mažiau keri tai, kaip virtuoziškai italai moka paruošti maistą ir išradingai prie kiekvieno valgio derina vyną”, – pasakojo G.Strolys.
Dažnai į Italiją verslo reikalais vykstantis lietuvis mėgaujasi ne vien valgiais iš Viduržemio jūros gėrybių. Jam ypač patiko sardiniškas brandintas sūris su vabzdžių lervomis ir florentietiška pūdyta jautienos nugarinė. Šie patiekalai Italijoje žinomi nuo etruskų laikų ir laikomi ypatingais delikatesais.
Iš Italijos G.Strolys nuolat parsiveža įvairių prieskoninių žolelių, aukštos kokybės balzaminio ir vyno acto, padažų, alyvuogių aliejaus.
Pagal itališkus receptus jis mėgsta ruošti karpačą, jautienos kepsnius su brangiais pagardais.