“Koks ispaniškas skonis”, — nustebo ir Lietuvoje, ir Ispanijoje gyvenanti menininkė
J. Lago.
Produktai: 4 lapeliai filo tešlos (ploni kvietinių miltų lakštai), nedidelis gabalėlis sviesto, 160 g bri sūrio, sauja baravykų, 1 šaloto svogūnas, šakelė čiobrelių, žiupsnelis druskos, pipirų, šviežių salotų mišinys, sauja vyšninių pomidorų.
■ Išlydykite sviestą ir juo pertepkite tešlos lapelius, kuriais išklosite kepimo indelius.
■ Stambiai raikytą sūrį sudėkite į tešlos krepšelius ir 8 minutėms pašaukite į orkaitę.
■ Tuo metu supjaustykite svogūną, suberkite į keptuvę kartu su baravykais, pagardinkite čiobreliais, druska, pipirais ir kepkite 5 minutes.
■ Į krepšelius su sūriu įdėkite baravykų masės ir vėl kiškite į orkaitę. Kepkite dar 5 minutes.
■ Per tą laiką pasiruoškite salotas: salotų mišinį apšlakstykite aliejumi, pabarstykite druska, sudėkite vyšninius pomidorus ir likusią baravykų masę. Krepšelius atsargiai išimkite iš formelių ir patiekite lėkštėje kartu su salotomis.