Produktai, skirti 4 porcijoms:
4 anties kulšelės,
80 ml saulėgrąžų aliejaus (gali būti ir ančių arba kiaulių taukai),
20 gramų maltos saldžiosios paprikos,
1 galvutė česnako,
1 šaukštelis kmynų,
1 kg bulvių, 1 didelis svogūnas,
2 dideli pomidorai,
2 žalios saldžiosios paprikos,
žiupsnelis petražolių.
Kaip paruošti?
Kulšeles nuplaukite, pasūdykite ir iš abiejų pusių pakepinkite keptuvėje. Išėmę antieną likusiame aliejuje ar taukuose pakepinkite smulkiai pjaustytą svogūną, įberkite maltos paprikos ir įpilkite šiek tiek sultinio ar vandens. Tada kulšeles vėl sudėkite į keptuvę su jau paruoštu padažu ir viską pagardinkite stambiai kapotais česnakais, kmynais. Uždenkite ir 20 min. troškinkite. Keptuvę nuimkite nuo ugnies, sudėkite pjaustytus pomidorus, bulves, paprikas, pasūdykite ir įpilkite šiek tiek vandens. Vėl uždenkite ir troškinkite dar 20—30 min. Patiekalą tiekite su keptuve, tik prieš tai apibarstykite petražolėmis.