Tinginiui reikės:
350–400 g įvairių sausainių
1 indelio karamelės
80 g sviesto
100 g juodojo šokolado
50 g pieniško šokolado
Sausainius reikia susmulkinti – kai kuriuos iki trupinių, kitus palikti didesniais gabaliukais. Puode ištirpiname sviestą, šokoladą ir karamelę. Viską dedame į puodą ir kaitiname ant nedidelės ugnies, kol keletą kartų pamaišius pasidarys vientisa masė. Ji kartais gali persiskirti – riebalai sau, saldžioji masė sau, tad tiesiog labiau pamaišykite. Ištirpusią saldžią masę užpilkite ant trupinių, sumaišykite, dėkite į sviestiniu popieriumi arba maistine plėvele išklotą indą ir suberkite visus trupinius. Dėkite į šaldytuvą, tegu sustingsta. Skanaus!
Šiuos receptus galite išvysti ir laidoje „Beatos virtuvė“, kuri rodoma kiekvieną šeštadienį 10.00 val. per TV3.