Beatos receptai: tinginys

2011 m. rugsėjo 27 d. 08:00
lrytas.lt
TV3 laidos „Beatos virtuvė“ vedėja Beata Nicholson specialiai lrytas.lt skaitytojams pateikia savo kulinarinių šedevrų receptus. Nuo šiol bene kiekvieną dieną savo namiškius galėsite džiuginti gardžiais patiekalais.
Daugiau nuotraukų (1)
Tinginiui reikės:
350–400 g įvairių sausainių
1 indelio karamelės
80 g sviesto
100 g juodojo šokolado
50 g pieniško šokolado
Sausainius reikia susmulkinti – kai kuriuos iki trupinių, kitus palikti didesniais gabaliukais. Puode ištirpiname sviestą, šokoladą ir karamelę. Viską dedame į puodą ir kaitiname ant nedidelės ugnies, kol keletą kartų pamaišius pasidarys vientisa masė. Ji kartais gali persiskirti – riebalai sau, saldžioji masė sau, tad tiesiog labiau pamaišykite. Ištirpusią saldžią masę užpilkite ant trupinių, sumaišykite, dėkite į sviestiniu popieriumi arba maistine plėvele išklotą indą ir suberkite visus trupinius. Dėkite į šaldytuvą, tegu sustingsta. Skanaus!
Šiuos receptus galite išvysti ir laidoje „Beatos virtuvė“, kuri rodoma kiekvieną šeštadienį 10.00 val. per TV3.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2025 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.