CNN: K. Harris kitą savaitę Vašingtone susitiks su V. Zelenskiu

2024 m. rugsėjo 19 d. 10:54
JAV viceprezidentė Kamala Harris kitą savaitę Vašingtone turėtų susitikti su Ukrainos prezidentu Volodymyru Zelenskiu, remdamasi trijų su šiais planais susipažinusių šaltinių suteikta informacija pranešė CNN.
Daugiau nuotraukų (1)
Trečiadienį paklaustas, ar K. Harris kitą savaitę susitiks su V. Zelenskiu, Nacionalinės saugumo tarybos atstovas Johnas Kirby‘is užsiminė, kad, pasitaikius progai, toks susitikimas galėtų įvykti.
„Žinau, kad ji porą kartų yra asmeniškai susitikusi su prezidentu V. Zelenskiu ir žinau, kad yra kalbėjusi su juo telefonu. Beveik neabejoju, kad, pasitaikius progai ir jei jiedu galės pasikalbėti, tai ir pasikalbės, bet apie tai turėtumėte kalbėti su jos personalu“, – atsakydamas į žurnalistų klausimus pasakė J. Kirby‘is.
Kad K. Harris planuoja kitą savaitę susitikti su V. Zelenskiu naujienų agentūrai „Bloomberg“ patvirtino ir vienas su šiuo klausimu susipažinęs asmuo.
V. Zelenskis pirmiau yra sakęs ketinantis JAV prezidentui Joe Bidenui ir į prezidentus kandidatuojantiems Kamalai Harris bei D. Trumpui pristatyti Ukrainos pergalės planą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.