Sunkiai suvokiamas žiaurumas: tarp mergaitę Jungtinėje Karalystėje išžaginusių paauglių – 12-metis

12 metų berniukas bei dar keturi jaunuoliai, suimti po to, kai mergaitė buvo išprievartauta žaidimo aikštelėje Niuarke, Jungtinėje Karalystėje, praneša britų naujienų portalas „The Sun“.

Jungtinės Karalystės policija.<br>123rf.com asociatvyvi nuotr.
Jungtinės Karalystės policija.<br>123rf.com asociatvyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2024-06-02 13:10, atnaujinta 2024-06-02 18:57

Gegužės 25 d. Niuarke, Notso grafystėje, įvykus incidentui Jorko gatvėje, nukentėjusioji apie tai pranešė policijai.

12-metis, 13-metis ir du 14-mečiai berniukai buvo suimti įtariant jos išžaginimu, pranešė Notingamšyro policija. Visi jie buvo paleisti už užstatą su griežtomis sąlygomis.

Kiti keturi paaugliai berniukai, du 15 metų ir du 16 metų amžiaus, buvo suimti anksčiau šią savaitę dėl įtarimų išžaginimu.

Policininkai patvirtino, kad visi keturi lieka lygtinai paleisti už užstatą.

Notingamšyro policijos detektyvė inspektorė Amy Revill sakė: „Šioje byloje atlikome dar keturis areštus, o mūsų tyrimas ir toliau vyksta sparčiai. Toliau teikiame paramą mergaitei ir jos šeimai su specialiai apmokytais pareigūnais ir darome viską, ką galime, kad tiksliai nustatytume, kas įvyko.“

„Noriu dar kartą kreiptis į vietos bendruomenę ir visus, kurie gali turėti kokios nors informacijos, prašau susisiekti su mumis. Jau keli žmonės kreipėsi į mus, kad padėtų mums atlikti tyrimą – todėl dėkojame už pagalbą“, – pridūrė ji.

Inspektorė Charlotte Ellam, Niuarko apygardos vadė pažadėjo išsiaiškinti visas įvykio detales.

„Suprantu, kokį susirūpinimą šis incidentas sukėlė mūsų Niuarko bendruomenei. Tačiau noriu aiškiai pasakyti, kad šį incidentą tirianti detektyvų komanda dirba visą parą ir mes tiksliai atskleisime, kas įvyko“, – sakė ji.

Pareigūnė ragino žmones nedaryti savo išvadų, kol yra tęsiamas tyrimas.

„Mes papildomai patruliuojame toje vietovėje ir tai tęsime. Taigi, jei jums kyla kokių nors abejonių, kreipkitės į vieną iš mano pareigūnų. Taip pat prašytume žmonių vengti spekuliacijų, kol vyksta šis procesas. Mes būtinai informuosime jus apie tyrimo eigą“, – pridūrė Ch. Ellam.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.