Vilniuje policijos pareigūnams įtarimą sukėlusiame automobilyje rasta narkotinių medžiagų

2024 m. rugsėjo 19 d. 15:56
Vilniaus AVPK
Kelių policijos ekipažui įtarimą dėl pernelyg jauno vairuotojo sukėlęs automobilis „Škoda Superb“ buvo sustabdytas rugsėjo 17 d. apie 14 val. 30 min. sostinės Ukmergės gatvėje.
Daugiau nuotraukų (2)
Policijos pareigūnams tikrinant automobilį ir automobilio vairuotoją (gimusį 1998 m.) bei kartu važiavusį keleivį (gimusį 2000 m.), paaiškėjo, kad abu vyrai važiuoja į parduotuvę dažų. Bendraujant abu jie elgėsi nenatūraliai, o automobilio salone buvo juntamas narkotinių medžiagų – degintų kanapių kvapas.
Į pareigūnų klausimą, ar jie nevartojo narkotinių medžiagų, ir vairuotojas, ir keleivis teigė retkarčiais tik parūkantys „žolę“.
Dvidešimt penkerių metų amžiaus vairuotojas patikino, kad automobilyje jokių narkotinių medžiagų nėra, tačiau „Škoda Superb“ daiktadėžėje policijos pareigūnai aptiko metalinį indelį augalinės kilmės narkotinėms medžiagoms ar tabako gaminiams smulkinti.
Indelio viduje buvo rasta augalinės kilmės galimai kanapių-marihuanos narkotinė medžiaga. Paklausus, kas yra dėžutėje, automobilio vairuotojas atsakė, jog marihuanos likučiai. Jis pripažino, kad šios narkotinės medžiagos priklauso jam ir skirtos asmeniniam naudojimui.
Tęsiant automobilio apžiūrą, priekinėje automobilio dalyje, buvo rastas ir susuktas popieriaus lapas, apvyniotas lipnia juosta – išpakavus buvo rastas baltas stačiakampio formos daiktas, panašus į kreidą, automobilio bandė įtikinti, kad tai – ne narkotinės medžiagos, o sauso kuro tabletė. Toks jauno vyro paaiškinimas policijos pareigūnų neįtikino. Vairuotojas sulaikytas ir pristatytas į policijos komisariatą.
Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti (Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 259 str. 1 d.).
kvaišalaiVilniusPolicija
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.