VRK: po balsų perskaičiavimo Panemunės vienmandatėje apygardoje varžysis G. Skaistė ir A. Radvilavičius

2024 m. spalio 16 d. 00:21
Trečiadienio naktį baigus perskaičiuoti rezultatus Kauno Panemunės vienmandatėje apygardoje, paaiškėjo, kad su daugiausiai balsų surinkusia konservatore Gintare Skaiste pakartotiniame balsavime varžysis socialdemokratas Audrius Radvilavičius.
Daugiau nuotraukų (1)
Kaip anksčiau skelbė Vyriausioji rinkimų komisija (VRK), A. Radvilavičius po sekmadienį vykusio balsavimo buvo surinkęs tiek pat balsų kaip ir „Nemuno aušros“ kandidatas Edgaras Gudynas. Tačiau, perskaičiavus balsus, paaiškėjo, kad socialdemokratas surinko 3 balsais daugiau ir užsitikrino vietą antrajame rinkimų ture.
ELTA primena, kad VRK balsus jau perskaičiavo 6 vienmandatėse rinkimų apygardose. Saulės, Panevėžio vakarinėje, Tauragės, Mažeikių ir Žiemgalos vakarinėje rinkimų apygardose po balsų perskaičiavimo rezultatai liko tokie patys.
Tuo metu Lietuvos socialdemokratų partijos prašymu balsus perskaičiavus Utenos vienmandatėje rinkimų apygardoje, paaiškėjo, kad į antrą turą nebepateko socialdemokratų kandidatas Gintautas Paluckas – jį 48 balsais aplenkė konservatorius Edmundas Pupinis ir pateko į antrąjį rinkimų turą.
Pakartotinis balsavimas Seimo rinkimuose vyks spalio 27 d.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.