Policijos legenda D. Mackela dalijasi prašymu: per avariją sužalotam Kauno pareigūnui gyvybiškai reikalingas kraujas

2024 m. rugpjūčio 23 d. 09:42
Vienas žinomiausių Lietuvos policijos pareigūnų Dalius Mackela viešai dalijasi prašymu. Eismo įvykio metu stipriai nukentėjo Kauno policijos pareigūnas – jam gyvybiškai reikalingas kraujas.
Daugiau nuotraukų (6)
„Eismo įvykio metu stipriai nukentėjo mūsų Kauno policijos pareigūnas Mantas Taravuras. Šiuo metu dėl Manto gyvybės kovoja Kauno klinikų medikai, jo būklė labai sunki. Bet Mantas yra kovotojas! Labai prašome visų nelikti abejingais ir kas galite, bei turite 3 neigiamą kraujo grupę, nuvykti į Kauno klinikų kraujo centrą duoti kraujo.
Mantui šiuo metu labai reikalingas kraujas. Reikia 3-, arba 0(1)– grupės kraujo, kuri tinka beveik visoms kraujo grupėms. Nuvykus reikia nurodyti, kad kraujas Mantui Taravurui gim. 1999 m. Ačiū, kad mokame būti dėl kitų!“ – žinute socialiniame tinkle „Facebook“ dalijosi D. Mackela.
„Kas vyksta Kaune“ primena, kad didelė avarija magistraliniame A1 kelyje įvyko trečiadienio pavakarę.
Policijos departamento duomenimis, rugpjūčio 21 d. apie 16.00 val. Kaišiadorių rajone, kelio Vilnius–Kaunas–Klaipėda 70-ame km, remontuojamame kelio ruože, automobilis „VW Tiguan“, vairuojamas vyro (gim. 1999 m.), išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su priešpriešais važiuojančiu automobiliu „Volvo V50“, kurį vairavo ne tarnybos metu neuniformuotas Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnas (gim. 1999 m.).
Per eismo įvykį nukentėjo abiejų automobilių vairuotojai, kurie paguldyti į ligoninę.
Dėl įvykio teisėsauga pradėjo ikiteisminį tyrimą pagal LR BK 281 str. 1 d. – Kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimas.
NelaimėavarijaDalius Mackela
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.