Palmira: šeštadienis palankus kelionėms, viešnagėms

2019 m. birželio 15 d. 05:30
Savaitgalį palankus aktyvus poilsis. Tai geras laikas sportuoti, judėti, daugiau fiziškai dirbti, keliauti, bendrauti. Tiesa, šios dienos palankesnės jauniems, judriems, o štai vyresnio amžiaus asmenims gali kilti įvairių keblumų, apribojimų. Senjorai turi būti atidesni savo sveikatai. Vyresniems asmenims tikėtinos ir traumos. Savaitgalį daugiau dėmesio skirkite tėvams, seneliams.
Daugiau nuotraukų (1)
Šeštadienis palankus kelionėms, viešnagėms, susitikti su žmonėmis iš toli. Diena žada netikėtumų, kai dėl nuo jūsų nepriklausančių aplinkybių tenka užsiimti kiek kitkuo, nei ruošėtės, tad mažiau planuokite ir pasiruoškite nelauktam manevrui. Beje, nepalankūs gausūs susibūrimai. Nebūkite patiklūs, ypač jei tektų ką nors pirkti. Vis dėlto vakaras nuo 18 val. 10 min. palankus pirkti vertingų daiktų, puikus įvairiems susitikimams, svečiams priimti, pramogauti, naujoms pažintims megzti (romantiškoms irgi). Būkite dosnūs, ypač svečiams.
Iš penktadienio į šeštadienį sapnai buvo susiję su jūsų finansiniais reikalais, karjeros sėkme, sveikata. Blogai, jei sapne plaukus kirpote, matėte muses, tarakonus – saugokitės apgaulių, vagysčių, apiplėšimų. Banknotai – nuostoliai. Vanduo, praustis – apkalbos, apgaulės. Gyvūnai – liga. Gerai lipti į kalną, matyti brangenybes, monetas.
Blogas ženklas: paslysti, parkristi, raktus sulaužyti ar pamesti, jei drabužis ant jūsų užsidegtų ar namie kas nors imtų svilti, einant už ko nors užkliūti, jei būtų sunku batų raištelius atmazgyti.
Geras ženklas: sulyti saulei šviečiant, išvysti savo toteminio gyvūno formos debesį ar krintančią žvaigždę (vyrams iš dešinės pusės, moterims – iš kairės, o kairiarankiams atvirkščiai).
Avinas (03 21–04 20). Galite pajusti netikėtą palengvėjimą, tiesa, jis bus trumpalaikis – tikroms permainoms reikia daugiau laiko. Neblogos dienos įvairiems susitikimams, pasimatymams, tik labiau paisykite kitokios nuomonės, etiketo reikalavimų ir nepraraskite saiko juokaudami. Savaitgalis palankus romantiškai išvykai su šeima ar mylimu asmeniu (tik geriau be draugų ir ne pas draugus).
Jautis (04 21–05 20). Nė nepajusite, kaip pradėsite flirtuoti ir net užmegsite naują romaną (ar netyčia seną atgaivinsite). Deja, nėra garantijų, kad rizikingi šio savaitgalio nuotykiai linksmai baigsis, nebent jūsų romantiška pažintis įvyks šeštadienį po 18 val. 10 min. arba pirmąją sekmadienio pusę iki 13 val. 50 min.
Dvyniai (05 21–06 21). Meilės dienos, tad skirkite daugiau šilto dėmesio antrajai pusei arba tam (tai), kuris (-i) turi tapti antrąja puse. Beje, jei šeštadienį po 18 val. 10 min. arba pirmąją sekmadienio pusę iki 13 val. 50 min. užsimegztų naujas ryšys, jis būtų laimingas,  ilgalaikis. Jei tektų dalyvauti talkose pas draugus, visuomeniniuose renginiuose – elkitės kukliau, paprasčiau.
Vėžys (06 22–07 22). Nesistenkite nudirbti visų darbų – pervargsite, tapsite neramūs, priekabūs. Būtent šį savaitgalį negalima pyktis su artimaisiais, mylimu žmogumi – tai atleidimo, susitaikymo bei meilės dienos. Daugiau dėmesio skirkite susikaupusiai įtampai nusikratyti, nervams nuraminti, sveikatai stiprinti. Jei jums reikia konfidencialios pagalbos, kreipkitės jos šeštadienį po 18 val. 10 min. arba pirmąją sekmadienio pusę iki 13 val. 50 min.
Liūtas (07 23–08 22). Būsite romantiškai nusiteikę, trauksite aplinkinių dėmesį. Gausės gerbėjų gretos, liesis meilės prisipažinimai... Jei tai nutiks šeštadienį po 18 val. 10 min. arba pirmąją sekmadienio pusę iki 13 val. 50 min., galite būti tikri, kad tai tikra tiesa ir jūsų laukia perspektyvūs santykiai. Beje, vaikai šiomis dienomis gali pasinaudoti (ir papiktnaudžiauti) smagia jūsų nuotaika.
Mergelė (08 23–09 22). Geriausiai jausitės būdami kartu su artimaisiais ir savo namuose (sodyboje, sode). Kita vertus, galimos ir netikėtos problemos namuose, kurias tik jūs vieni pajėgūs išspręsti. Jei pasimatysite su mylimu žmogumi, nebūkite reiklūs, pernelyg neakcentuokite savo nuoskaudų ir mylimojo pražangų.
Svarstyklės (09 23–10 23). Laukia nuotykiai, nauji įspūdžiai, gali užsimegzti ir naujas romanas (tikėtina – su senu draugu ar drauge) – jei tai nutiks šeštadienį po 18 val. 10 min. arba pirmąją sekmadienio pusę iki 13 val. 50 min., jums pasisekė! Būkite jautresni, atidesni savo broliui, seseriai – jums pavyks gražiuoju išspręsti seną konfliktą.
Skorpionas (10 24–11 22). Artimieji gali pakeisti jūsų planus reikalaudami įvykdyti anksčiau duotus įsipareigojimus. Pakluskite sutuoktinio valiai, net jei jūsų nuomonė kitokia ir jūsų ketinimai skiriasi. Na, o vertingam šeimai skirtam pirkiniui tinkamiausias metas šeštadienį po 18 val. 10 min. arba pirmoji sekmadienio pusė iki 13 val. 50 min.
Šaulys (11 23–12 21). Jums atrodys, kad mąstote protingai ir teisingai planuojate savo bei šeimos ateitį, tačiau nepriimkite jokių lemtingų asmeninių sprendimų (ypač dėl meilės, santuokos, būsimų vaikų) nepasitarę su savo antrąja puse. O geriausias laikas tai padaryti būtų šeštadienis po 18 val. 10 min. arba pirmoji sekmadienio pusė iki 13 val. 50 min. Būkite atidūs, kad bendraudami neužgožtumėte sutuoktinio, taip pat bičiulių.
Ožiaragis (12 22–01 19). Labiau pasikliaukite intuicija: jūsų nuojautos teisingos, tad spręskite problemas kartu su mylimu žmogumi, vaikais – jūsų santykiai gali pakrypti geresne linkme (nors laikas šiuo metu Ožiaragiams vis dar nėra geras). Beje, šeštadienis nuo 18 val. 10 min. arba pirmoji sekmadienio pusė iki 13 val. 50 min. – itin palankus metas sveikatingumo procedūroms, tinkamas ir vertingai buitinei technikai įsigyti.
Vandenis (01 20–02 18). Pats laikas žengti svarbų žingsnį (kuriam ilgai nesiryžote) dėl savo šeimos ar savo sveikatos, pvz., atsisakyti žalingo įpročio. Beje, kreipkitės į draugus, jei aiškinsitės meilės ar santuokinius ryšius, – jie padės susitaikyti. O labiausiai pasiekti santarvę pavyks šeštadienį po 18 val. 10 min. arba pirmąją sekmadienio pusę iki 13 val. 50 min. Šis laikas sėkmingas, tad netikėtai gali išsispręsti ne vienas jums svarbus klausimas, ypač jei kreipsitės pagalbos į draugus ir būsite bent lankstesni.
Žuvys (02 19–03 20). Neįsitempkite: nepamirškite, jog savaitgalis skirtas poilsiui, o ne veiklai ar problemoms spręsti. Geriausias laikas pasikalbėti apie turtinius reikalus šeimoje, pirkti vertingus daiktus namams bus šeštadienis po 18 val. 10 min. arba pirmoji sekmadienio pusė iki 13 val. 50 min.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.