Palmira: sekmadienis tinka kelionėms ir viešnagėms

2018 m. spalio 7 d. 05:30
Sekmadienis geras kelionėms, viešnagėms, šventimams, susitikimams su seniai matytais asmenimis. Palankūs pasivaikščiojimai prie vandens telkinių.
Daugiau nuotraukų (1)
Pirmadienis – kritinis laikas pagal Mėnulio kalendorių. Tai Mėnulio mėnesio pabaiga, tad netinka nieko naujo pradėti, nepalanku ką nors planuoti, negerai žadėti, įsipareigoti, tvirtinti svarbius dokumentus, pradėti bylinėjimąsi, taip pat investuoti pinigus, pirkti vertingus daiktus, ypač transporto priemones, mobiliuosius telefonus, kompiuterius, taip pat įvairią darbo ir buitinę techniką.
Pirmadienį derėtų susitelkti į darbų užbaigimą, ankstesnių klaidų paiešką bei taisymą. Būtina atida dirbant su dokumentais, kompiuteriais.
Pirmadienis nepalankus pramogauti, švęsti (net jei tai būtų gimtadienis).
Iš šeštadienio į sekmadienį svarbūs tik tie sapnai, kuriuose regėjote kovas, ginklus – tai būsimų kovų, permainų ženklas. Moterims sapnai svarbesni.
Blogas ženklas: jei sustotų ar imtų vėluoti laikrodis, sudužtų veidrodis, susižeisti iki kraujo, jei vėjas langus atvertų, jei šukos sulūžtų, daug plaukų išsipeštų, išlieti pieną.
Geras ženklas: rasti blizgantį daiktą, jei virš jūsų šviesa įsižiebtų, rasti veidrodžio šukę, jei laikrodis imtų skubėti.
Į sapnus iš sekmadienio į pirmadienį į nereikėtų kreipti didelio dėmesio – dažniausia jie tušti, o jei ir pranašiški, tai vis tiek susiję ne su jumis asmeniškai, o su aplinkiniais, visuomene, valstybe.
Blogas ženklas: dažnai užuosti nemalonius kvapus, jei vėjas nuneštų jūsų šaliką, kepurę, skarelę, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į veidą.
Geras ženklas: dažnai užuosti malonius kvapus, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į nugarą, jei vėjas iš rankų išplėštų popieriaus lapą ar indai sudužtų.
Žvilgsnis į priekį: antradienis nepalankus naujų darbų pradžiai, svarbiems reikalams tvarkyti; patartina nešioti pilkų tonų drabužius – vengtini kontrastai – balta ir juoda.
Avinas (03 21–04 20). Venkite smulkmeniškumo bendraudami su artimaisiais, sutuoktiniu, kitaip jau pirmadienį sulauksite griežtoko nuosprendžio iš savo antrosios pusės. Tai bus sudėtinga diena, kai nereikia nieko kaltinti ir ieškoti teisybės. Tiesiog stenkitės neprarasti pusiausvyros ir išsaugoti darną.
Jautis (04 21–05 20). Sekmadienis palankus pramogauti, švęsti gamtoje. Būkite tądien atidesni vaikų, sutuoktinio nuotaikoms. Tądien atsiskleis, kiek galite pasikliauti ir pasitikėti savo vaikais, mylimu asmeniu. Pirmadienį būsite nervingi. Daug neplanuokite – pakaks nenumatytų kliūčių. Labiau pasirūpinkite savo sveikata.
Dvyniai (05 21–06 21). Neverta kur nors vykti– skirkite savo dėmesį bei jėgas šeimai. Tai geros dienos užsiimti namų rūpesčiais – jie virs džiaugsmais. Šiomis dienom, beje, gali atsinaujinti senas meilės ryšys. Kita vertus, tai gera proga daug metų kartu esančioms poroms prisiminti praeitį – kadaise išgyventi romantiški jausmais sugrįš... Pirmadienį bus pavojinga pervertinti savo jėgas, gali kilti rūpesčių dėl lengvabūdiškumo. Būkite atidesni vaikams.
Vėžys (06 22–07 22). Sekmadienis palankus kviestis draugus, giminaičius į šeimos susibūrimus. Tik būkite atidesni artimųjų nuotaikoms, jų žodžiams – jie gali pasakyti kai ką svarbaus. Pirmadienis netinkamas užsiimti kuo nors svarbiu darbe. Geriau tądien vengti vadovybės. Ir labiau įsiklausykite į mamos skundus.
Liūtas (07 23–08 22). Intrigų pakaks – tai subtilių provokacijų dienos, kai bus svarbu neskubėti ir nepykti (ypač ant savų). Laukia netikėtumai dėl šeimos narių problemų, tik nešykštėkite jiems gerumo, nuoširdumo. Vis dėlto viskas baigsis gerai. Pirmadienį būkite atsargesni kelyje. Galimos traumos darbe ir buityje per skubėjimą. Pasisaugokite vagių, sukčių.
Mergelė (08 23–09 22). Smagios, pakilios dienos – daug bendravimo, įvairių susitikimų, naujienų. Dabar patirsite, kad esate geriausi, šauniausi. Rekomenduojamas aktyvus poilsis. Gerai imtis sunkių fizinių darbų namuose, verta daugiau pasportuoti. O štai pirmadienį teks nurimti, stabtelėti – tai iliuzijų metas, kai viskas pasirodo geriau, nei yra. Diena visiškai netinkama piniginiams ir turto reikalams tvarkyti.
Svarstyklės (09 23–10 23). Skirkite savaitgalį ramiam poilsiui, bendraukite su artimaisiais, su tais, kuriais pasitikite. Stiprinkite sveikatą, pasistenkite gerai išsimiegoti. Verta daugiau laiko praleisti prie vandens telkinių. Nors pirmadienį pasijusite geriau, nemanykite, kad ką nors reikšmingo nuveikę iškart ir gausite norimus rezultatus. Geriau nesiimti nieko atsakingo – galite net pabloginti situaciją.
Skorpionas (10 24–11 22). Puiku, jei susitiksite senus draugus, prisiminsite drauge senus laikus. Ir pasistenkite šias dienas praleisti kaip nors neįprastai, sugalvokite ką nors nepaprasto sau bei draugams pradžiuginti. Pirmadienis – apgaulingas ir pavojingas. Diena visiškai netinkama imtis svarbių darbų, ką nors naujo pradėti. Pasisaugokite manipuliatorių, intrigantų, paskalų nešiotojų.
Šaulys (11 23–12 21). Sekmadienis – diena, tinkama dalykiniams susitikimams neoficialioje aplinkoje. Pirmadienis – tuščių vilčių metas. Mažiau svajokite – nieko nepavyks įgyvendinti.
Ožiaragis (12 22–01 19). Sekmadienio patarimai bei dalykiniai pasiūlymai bus naudingi. Galimas ir netikėtas romantiškas nuotykis toli nuo namų. Pirmadienį tikėtini rūpesčiai darbe, galimos ir traumos, nelaimingi atsitikimai.
Vandenis (01 20–02 18). Ar ne per mažai džiaugiatės asmeniniais pasiekimais ir per daug dėmesio skiriate neišsipildžiusioms svajonėms? Tai bus gana įtemptos dienos, tad būtinai sugalvokite kokią nors malonią pramogą prasiblaškyti bei artimiesiems nudžiuginti. Pirmadienis – sudėtingas metas, kai netinka nieko naujo pradėti ar kuo nors rizikuoti, net jei pasijusite puikiai.
Žuvys (02 19–03 20). Šiomis dienomis galite sulaukti netikėtos (tiesa, seniai pelnytos) dovanos bei malonaus dėmesio ne tik iš savų, sutuoktinio, bet ir aplinkinių, ypač jei būsite atviri pasauliui, jei mokėsite parodyti, kaip vertinate gerus santykius su antrąja puse, bičiuliais, giminaičiais ir visais, ką tik likimas jums siunčia. Pirmadienis – kritinis laikas, kai lengva sugriauti tai, kas ilgą laiką buvo stabilu ir teikė džiaugsmą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.