Druskininkų meras R. Malinauskas pasidalijo didelėmis naujienomis, kas laukia kurorto: iškils įspūdingas pastatas

2024 m. spalio 15 d. 15:17
Lrytas.lt
Druskininkuose prasideda ambicingas autobusų stoties projektas – laikina vieta stočiai jau paruošta, savo paskyroje feisbuke skelbia Druskininkų meras Ričardas Malinauskas.
Daugiau nuotraukų (2)
Anot jo, bendrovė „Kautra“ pradės senosios autobusų stoties pastato griovimo darbus, todėl nuo lapkričio 1 d. Druskininkų autobusų stotis laikinai perkeliama į šalia Parko tilto esančią automobilių aikštelę.
„Tam, kad su laikinąja stotimi gyventojai ir svečiai turėtų patogesnį susisiekimą, pakoreguosime mūsų vietinius autobusų maršrutus, juos pratęsdami iki Parko tilto.
Vietoj senosios, ilgą laiką Druskininkams gėdą dariusios stoties, iškils įspūdingas daugiafunkcinis pastatas su parduotuvėlėmis, kavinėmis, amfiteatru, autobusų stotimi ir moderniu laukiamuoju, o pagrindinis akcentas bus iš pastato vidaus kylantis helio balionas.
Specialiu trosu pastate pritvirtintas helio balionas kils į įspūdingą 200 metrų aukštį, o vienu metu juo pasikelti galės iki 30 žmonių“, – planus pristatė šio kurorto meras.
Pasak jo, įgyvendinus šį projektą, Druskininkai turės dar vieną išskirtinį objektą.
„Būtinai pasidalinsiu informacija apie projekto įgyvendinimo eigą, o kol kas kviečiu pasidalinti šia žinute, kad kuo daugiau žmonių žinotų apie pokyčius ir laikiną stoties perkėlimą“, – džiaugėsi R.Malinauskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.