Vairuotojo reakcija apsaugojo nuo kraupios avarijos: „Būtų reportažas vakaro žinioms“ (1)

Kėdainiškis socialiame tinkle „Facebook“ pasidalino kvapą atimančiu vaizdo įrašu, kuriame užfiksuotas neatsargaus vairuotojo manevras, kuris galėjo baigtis tragiškai.

Neatidaus vairuotojo manevras galėjo baigtis tragiškai.<br>Įrašo autoriaus nuotr.
Neatidaus vairuotojo manevras galėjo baigtis tragiškai.<br>Įrašo autoriaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 23, 2024, 4:30 PM

Grupėje „Kėdainių bėdos“ įkeltame vaizdo įraše matyti, kaip kelyje Labūnava–Babtai vyriškis su „Volvo“ visureigiu lenkia maisto prekes vežantį sunkvežimį ir vos neįsirėžia į priešingoje kelio pusėje važiavusį įrašo autorių, kuris kiek pristabdo ir pasitraukia į šoną.

„Padėkok žmogau, kad saugodamas savo gyvybę išsaugojau ir tavo. Visa laimė, kad važiavau ne ant tūkstančio kaip įprastai, nes būtų gavęsis gražus reportažas vakaro žinioms. Vairuokite saugiai, net jei jūsų automobilis ir labai saugus“, – įraše priduria kėdainiškis.

Įrašas sulaukė daug reakcijų. Žmonės ėmė juo sparčiai dalintis. Daugelis komentatorių peikė „Volvo“ vairuotoją, o įrašo autorių sveikino antro gimtadienio proga bei ragino apie šį neatsargų lenkimą pranešti policijai.

Vėliau autorius juos informavo, kad pavojingą situaciją sukėlusio vairuotojo duomenis jau perdavė tarnybai: „Visi galite būti ramūs ir saugūs kelyje, pilietinę pareigą atlikau.“

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.