Princo Harry pirmagimiui Archie sukako penkeri: gimtadienį šventė už Atlanto

Pirmadienį princo Harry (39 m.) ir hercogienės Meghan Markle (42 m.) pirmagimiui princui Archie sukako penkeri. Šventę jis minėjo namuose Kalifornijoje.

Princo Harry pirmagimiui Archie sukako penkeri: gimtadienį šventė už Atlanto.<br>Lrytas.lt koliažas.
Princo Harry pirmagimiui Archie sukako penkeri: gimtadienį šventė už Atlanto.<br>Lrytas.lt koliažas.
Princas Harry ir M.Markle.<br>IMAGO/Panama Pictures / scanpix nuotr.
Princas Harry ir M.Markle.<br>IMAGO/Panama Pictures / scanpix nuotr.
Princas Harry ir M.Markle su sūnumi Archie 2019 m.<br>AP / scanpix nuotr.
Princas Harry ir M.Markle su sūnumi Archie 2019 m.<br>AP / scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

May 9, 2024, 10:06 PM

Britų portalas TheSun.com išskirtinai kalbėjosi su karališkąja komentatore Ingrid Seward apie tai, kaip Saseksai galėtų švęsti savo vyriausiojo vaiko gimimo dieną.

„Kadangi Archie neturi pusbrolių Kalifornijoje, į šventę jis pakvies savo mokyklos draugus – galbūt visą klasę. Taip pat šaunius vietinius.

Vakarėlis bus teminis, galbūt superherojaus, kuris populiarus toje amžiaus grupėje, tema.

Visas maistas bus be glitimo arba svečiai galės rinktis. Taip pat bus teminis gimtadienio tortas. Tikėtina, kad Archie gimtadienio tortą gali pagaminti pati M.Markle“, – svarstė I.Seward.

Praėjusiais metais ketvirtojo gimtadienio proga, pasak šeimai artimų šaltinių, hercogienė nusprendė iškepti citrininį tortą, panaudodama sode užaugintus vaisius.

„Žaidimai bus organizuojami kartu su animatoriumi arba animatorių grupe – Los Andžele visi jauni žmonės, kurie nėra aktoriai, yra vakarėlių animatoriai.

Jie gali įsikūnyti į bet kokius personažus – indėnus, kaubojus ar superherojus. Taip pat animatoriai gali atsivežti egzotiškų gyvūnų ir taip laikinai įrengiant zoologijos sodą“ – pridėjo karališkoji ekspertė.

I.Seward dėstė, kad mažasis princas dovanų gali sulaukti ir iš giminaičių Jungtinėje Karalystėje. Pasak jos, dovaną Archie galėtų atsiųsti ir senelis karalius Karolis III bei berniuko krikštatėviai.

Kai prieš penkerius metus Londono ligoninėje Archie gimė savaite vėliau nei buvo planuota, princas Harry berniuką apibūdino, kaip „visiškai nepakartojamą“.

Princas Archie svėrė 3,3 kg ir gimė 5:26 val. ryto kambaryje, papuoštame elektrinėmis žvakėmis ir princesės Dianos nuotrauka.

Po dviejų dienų paskelbtose pirmosiose nuotraukose matyti, kaip jis buvo pristatomas proseneliams – karalienei Elžbietai II ir princui Philipui bei močiutei Doriai Ragland.

Visgi, Jungtinėje Karalystėje berniukas praleido tik pirmuosius penkis savo gyvenimo mėnesius. Dėl nesutarimų su karališkąja šeima princas Harry su žmona persikėlė gyventi į JAV. Kaip anksčiau sakė Sasekso hercogas – Kalifornija yra princo Archie namai.

Apie auksu tviskantis Archie ir jo jaunesnės sesers Lilibet gyvenimas buvo atskleista praėjusiais metais „Netflix“ rodytame dokumentiniame seriale apie Harry ir M.Markle.

Filme jis užfiksuotas paplūdimyje, kartu su tėvais skinantis apelsinus ir žaidžiantis su mylimais šunimis – labradoru Pulu ir bigliu Guy.

Anksčiau buvo atskleista, kad Archie lanko ikimokyklinio ugdymo įstaigą, o kai jam sukaks šešeri, jis pradės lankyti dieninę mokyklą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.